Szanowni Państwo,
serdecznie zapraszamy na Bal Andrzejkowy,
który odbędzie się dnia 26.11.2016 roku.
Start godz.: 20:00.Na powitanie kieliszek wina serwowany przez obsługę.
Menu(Obiad serwowany)
Zupa:Aksamitny krem po parysku podany z pianką migdałową
Danie główne:L'Canard Germes podana w towarzystwie colombe rutabaga w akompaniamencie sosu cherry i pieczonej gruszki
Deser:Carpaccio z ananasa aromatyzowane sosem limonkowym i różowym pieprzem w towarzystwie lodów kokosowych
Bufet zimny:Polędwiczka wieprzowa faszerowana kasztanami, krewetkami zimno wodnymi oraz chorizo
Parfait z kaczej wątróbki przyozdobione agrestową konfiturą
Roladka drobiowa z omletem szpinakowym w cieście francuskim
Kurczak faszerowany na ostro z dodatkiem kolendry i wędzonej krewetki
Sum faszerowany solą oraz szyjkami rakowymi
Łosoś wędzony ułożony na czosnkowym brulle i galaretce z owoców leśnych
Sałatki włoska z szynką parmeńską i karczochami
Sałatka z roszponki z filetami mandarynki, kurczakiem i sosem z kiwi
Sałatka grecka
Gorący akcent:(serwowany o godzinie 24:00)
Eskalopki w sosie dion z tagiatelle
Nad ranem:(serwowany o godzinie 2:00)
Barszcz czysty z kwaszonych buraków
Napoje bezalkoholowe, kawa, herbata serwowane będą bez ograniczeńAlkohol w promocyjnych cenach
Cena 140 zł / os.Nocleg w cenie promocyjnej: Pokój dla 2 osób ze śniadaniem: 170 zł
Apartament dla 2 osób ze śniadaniem: 260 zł
Aby dokonać rezerwacji prosimy o kontakt telefoniczny:
tel. 789-276-735 (restauracja), tel. 58 523 20 90 (recepcja)
lub mailowy: recepcja@ug.gda.pl