stat
Impreza już się odbyła

Bal Andrzejkowy z open bar

Zapraszamy na wyjątkowe świętowanie imienin Andrzeja. Impreza prowadzona będzie przez niezastąpioną Joanne Sakr, z formułą OPEN BAR

gru 31-1.01

niedziela - poniedziałek, g. 20:00

Gdańsk,
MENU ANDRZEJKOWE

PRZYSTAWKA:
* Chrupiące placki ziemniaczane z łososiem

OBIAD:
* Krem z grzybów leśnych z łezką śmietany
* Zawijaniec z warzywami podany z sosem beszamel, ziemniakami pieczonymi w rozmarynie i zestawem surówek

ZIMNE ZAKĄŚKI /bufet/:
* Mix sałat mieszonych z mini mozzarellą i pomidorkami cherry
* Sałatka z grillowanym kurczakiem i wybuchowym granatem
* Pstrąg w galarecie
* Rolada po staropolsku
* Karkówka z sosem chrzanowym
* Schab faszerowany grzybami leśnymi
* Śledzik z ogórkiem, cebulką i grzybkami po kaszubsku
* Drobiowy rarytas zawijany w boczku
* Pasztet w domowy z żurawiną
* Deska wędlin z naszej wędzarni

DANIA GORĄCE /bufet/:
* Strogonoff
* Barszcz czysty

DODATKI:
* Kawa, herbata, Bufet słodkości
* Napoje zimne
OPEN BAR: WÓDKA CZYSTA, PIWO, WHISKY, WINO
/jeden gatunek/

Koszt Zabawy Andrzejkowej - 270 zł./os.

Zapisy:
Hotel Morski
+48 607 400 090
recepcja@hotelmorski.pl
Chwarznieńska 170, 81-602 Gdynia
Zapraszamy!

******************************************************

ZASADY FORMUŁY OPEN BAR PODCZAS ZABAWY ANDRZEJKOWEJ
1. Formuła Open Bar jest dostępna od godz. 20.00 do końca zabawy tj. do godz. 03.00 na sali restauracyjnej HOTELU MORSKIEGO.
2. W ramach Open Bar dostępne są następujące napoje i alkohole /jeden rodzaj/:
wódka biała czysta,
piwo,
whisky,
wino czerwone półwytrawne i wytrawne,
wino białe półwytrawne i wytrawne,
napoje gazowane: woda, Pepsi, 7Up, Mirinda,
napoje niegazowane: woda, napój pomarańczowy i jabłkowy.
3. Kawa rozpuszczalna i herbaty są dostępne w formie bufetu szwedzkiego w restauracji. Open Bar nie obejmuje kawy z ekspresu.
4. Drinki z karty drinków są dodatkowo płatne zgodnie z cennikiem.
5. Alkohole są serwowane przy barze. Prosimy o samoobsługę.
6. Alkohole są rozlewane do pokali i kieliszków przez barmana lub kelnera.
7. Wódka czysta jest serwowana bezpośrednio do stołu, po wcześniejszym ustaleniu tego z obsługą. Kolejna butelka jest serwowana, po oddaniu butelki pustej.
8. Napoje bezalkoholowe są serwowane bezpośrednio do stołu.
9. Prosimy o nie wynoszenie napoi i alkoholi poza salę restauracyjną.