BAL ANDRZEJKOWY Z OPEN BAR! Zapraszamy na wyjątkowy wieczór pełen gorących rytmów i kolorowych drinków!
MENU ANDRZEJKOWEPrzystawka
*Chrupiące placki ziemniaczane z łososiem
Zupa
*Krem z pomidorów podawany z mozzarellą
Danie główne
*Zawijaniec z warzywami podawany z sosem beszamel
Bufet zimnych zakąsek
*Deska mięs
*Deska serów
*Dekska wędlin
*Tartalerki z Pastrami
*Tymbaliki
*Śledz w dwóch odsłonach
*Pstrąg w galerecie
*Dorsz w sosie greckim
*Sałatka Cezar
*Sałatka Grecka
*Chlebek Wiejski
*Smalec z kiszonym ogórkiem
Bufet gorących dań
*Strogonow
*Barszcz czysty z pasztecikiem
DODATKI:
* Kawa, Herbata, Bufet słodkości
* Napoje zimne
OPEN BAR: WÓDKA CZYSTA, PIWO, WHISKY, WINO
/jeden gatunek/
Koszt Zabawy Andrzejkowej - 369zł./os.Zapisy:Hotel Błękitny Żagiel
+48 728 558 729
recepcja@blekitnyzagiel.pl
Franciszka Sędzickiego 19, 81-374 Gdynia
Zapraszamy!
ZASADY FORMUŁY OPEN BAR PODCZAS ZABAWY ANDRZEJKOWEJ
1. Formuła Open Bar jest dostępna od godz. 20.00 do końca zabawy tj. do godz. 03.00 na sali restauracyjnej HOTELU BŁĘKITNY ŻAGIEL.
2. W ramach Open Bar dostępne są następujące napoje i alkohole /jeden rodzaj/:
wódka biała czysta,
piwo,
whisky,
wino czerwone półwytrawne i wytrawne,
wino białe półwytrawne i wytrawne,
napoje gazowane: woda, Pepsi, 7Up, Mirinda,
napoje niegazowane: woda, napój pomarańczowy i jabłkowy.
3. Kawa rozpuszczalna i herbaty są dostępne w formie bufetu szwedzkiego w restauracji. Open Bar nie obejmuje kawy z ekspresu.
4. Drinki z karty drinków są dodatkowo płatne zgodnie z cennikiem.
5. Alkohole są serwowane przy barze. Prosimy o samoobsługę.
6. Alkohole są rozlewane do pokali i kieliszków przez barmana lub kelnera.
7. Wódka czysta jest serwowana bezpośrednio do stołu, po wcześniejszym ustaleniu tego z obsługą. Kolejna butelka jest serwowana, po oddaniu butelki pustej.
8. Napoje bezalkoholowe są serwowane bezpośrednio do stołu.
9. Prosimy o nie wynoszenie napoi i alkoholi poza salę restauracyjną.