Bal Karnawałowy!BLUES BROTHERS NIGHTszalona zabawa przy muzyce z filmu The Blues Brothers
Osoby przebrane za Blues Brothers - wolny wstęp na imprezę!Blues Brothers Night – czyli impreza przy żywej muzyce granej przez 10 osobowy zespół w doborowym składzie ze znakomitą sekcją dętą. Całość inspirowana klimatem kultowego filmu Blues Brothers. Czarne kapelusze i okulary przeciwsłoneczne są nieodłącznym atrybutem wieczoru. Dla gości, którzy już przed wejściem do klubu wcielą się w role bohaterów filmu, organizatorzy przewidują wolny wstęp oraz wiele niespodzianek.
OFERTA ZA 50zł/osMamy przyjemność przedstawić Państwu ofertę wyjątkowej zabawy karnawałowej w Klubie Pokład, ocenionym w tym roku przez
NEWSWEEK Polska, jako lokal z najlepszym klimatem oraz wystrojem.
Poniższe menu skonfigurowane jest na jedną osobę.
Alkohole/napoje:
W trakcie zabawy można wymieniać trunki.
- 0,15l wina Venezie (białe lub czerwone)
- 4 Piwka beczkowe (podawane w 4l rurach z kranikiem)
- 1l Sok/cola/woda
- Kawa/herbata bez ograniczeń
Zakąski:
Efektownie ułożone na stole, przed przybyciem Gości.
- Roladki z kurczaka nadziewana
- Roladki z soli nadziewane
- Śledziki w śmietanie
- Platery z wędlinami i kiełbaskami
- Smalczyk wyborny z cebulką i wątróbkami drobiowymi
Danie główne:
Podawane na życzenie Gości lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Filet z kurczaka pieczony w ziołach podawany z ryżem oraz bukietem surówek.
Zupka:
Podawana o północy lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Zupka rybna z grzanką czosnkową
OFERTA ZA 100zł/osAlkohole/napoje:
W trakcie zabawy można wymieniać trunki.
- 0,2l wódki Wyborowej
- 0,15l wina Venezie (białe lub czerwone)
- 2 Piwka beczkowe (podawane w 4l rurach z kranikiem)
- 1,5l Sok/cola/woda
- Kawa/herbata bez ograniczeń
Zakąski:
Efektownie ułożone na stole, przed przybyciem Gości.
- Comber z sarny nadziewany pasztetem zajęczym
- Sola zawijana w liście morsztynu
- Łosoś marynowany musem z borowików
- Sandacz szpikowany borowikami
- Śledziki w śmietanie
- Platery z wędlinami i kiełbaskami
- Smalczyk wyborny z cebulką i wątróbkami drobiowymi
Danie główne:
Podawane na życzenie Gości lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Trójsmakowy przysmak mięsny pieczony w ziołach podany ze smażonymi knedelkami lub ziemniakami i marchewką paryską
Zupka:
Podawana o północy lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Zupka rybna z grzanką czosnkową
DODATKOWE INFORMACJE I REZERWACJA POD NR TEL.: 0 509 919 883