stat
Impreza już się odbyła

Bal Karnawałowy! BLUES BROTHERS NIGHT

lis 23

sobota, g. 19:00

Władysławowo,
bilety 250 zł
lut'25 1

sobota, g. 19:00

bilety 58 - 116 zł
Kup bilet
Bal Karnawałowy!
BLUES BROTHERS NIGHT
szalona zabawa przy muzyce z filmu The Blues Brothers

Osoby przebrane za Blues Brothers - wolny wstęp na imprezę!

Blues Brothers Night – czyli impreza przy żywej muzyce granej przez 10 osobowy zespół w doborowym składzie ze znakomitą sekcją dętą. Całość inspirowana klimatem kultowego filmu Blues Brothers. Czarne kapelusze i okulary przeciwsłoneczne są nieodłącznym atrybutem wieczoru. Dla gości, którzy już przed wejściem do klubu wcielą się w role bohaterów filmu, organizatorzy przewidują wolny wstęp oraz wiele niespodzianek.

OFERTA ZA 50zł/os
Mamy przyjemność przedstawić Państwu ofertę wyjątkowej zabawy karnawałowej w Klubie Pokład, ocenionym w tym roku przez
NEWSWEEK Polska, jako lokal z najlepszym klimatem oraz wystrojem.

Poniższe menu skonfigurowane jest na jedną osobę.

Alkohole/napoje:
W trakcie zabawy można wymieniać trunki.
- 0,15l wina Venezie (białe lub czerwone)
- 4 Piwka beczkowe (podawane w 4l rurach z kranikiem)
- 1l Sok/cola/woda
- Kawa/herbata bez ograniczeń

Zakąski:
Efektownie ułożone na stole, przed przybyciem Gości.
- Roladki z kurczaka nadziewana
- Roladki z soli nadziewane
- Śledziki w śmietanie
- Platery z wędlinami i kiełbaskami
- Smalczyk wyborny z cebulką i wątróbkami drobiowymi

Danie główne:
Podawane na życzenie Gości lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Filet z kurczaka pieczony w ziołach podawany z ryżem oraz bukietem surówek.

Zupka:
Podawana o północy lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Zupka rybna z grzanką czosnkową


OFERTA ZA 100zł/os

Alkohole/napoje:
W trakcie zabawy można wymieniać trunki.
- 0,2l wódki Wyborowej
- 0,15l wina Venezie (białe lub czerwone)
- 2 Piwka beczkowe (podawane w 4l rurach z kranikiem)
- 1,5l Sok/cola/woda
- Kawa/herbata bez ograniczeń


Zakąski:
Efektownie ułożone na stole, przed przybyciem Gości.
- Comber z sarny nadziewany pasztetem zajęczym
- Sola zawijana w liście morsztynu
- Łosoś marynowany musem z borowików
- Sandacz szpikowany borowikami
- Śledziki w śmietanie
- Platery z wędlinami i kiełbaskami
- Smalczyk wyborny z cebulką i wątróbkami drobiowymi

Danie główne:
Podawane na życzenie Gości lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Trójsmakowy przysmak mięsny pieczony w ziołach podany ze smażonymi knedelkami lub ziemniakami i marchewką paryską

Zupka:
Podawana o północy lub o wcześniej ustalonej godzinie.
- Zupka rybna z grzanką czosnkową

DODATKOWE INFORMACJE I REZERWACJA POD NR TEL.: 0 509 919 883