Menu
Bal Karnawałowy
Propozycja menu na Bal w dniu 17.02.2012 w godzinach 19.00-2.00
Na powitanie poczęstujemy Gości
APERITIFEM DOMOWYM
Menu w formie bufetu
Przystawki zimne
Łosoś w galarecie faszerowany warzywami
Śledź po Kaszubsku
Tatar wołowy z dodatkami
Roladka z kaczki z winną galaretką
Tymbaliki z kurczaka z sosem czosnkowym
Jaja faszerowane po polsku
Sałatka jarzynowa podana w pomidorach
Schab ze śliwka w galarecie
Zupa
Flaki ze świeżym imbirem i majerankiem
Dania gorące
Zrazy Radziwiłłowskie z kaszą i buraczkami
Szynka z dzika w leśnym sosie
Roladki z łososia w sosie kaparowym
Tarta porowa
Makaron z warzywami dla wegetarian
Desery z naszej cukierni
Beza migdałowa, pączki , faworki
Jabłecznik, musy owocowe
Napoje zimne i gorące:
Woda mineralna, soki, kawa, herbata
Cena za osobę 150 zł
Karta Alkoholi w specjalnych cenach zamawiany na butelki ;
Wódka wyborowa 50 cl 60zł
Wódka Finlandia, Absolut 50 cl 90zł
Whisky Ballantines 70cl 140zł
Whisky Johnnie Walker Black 70cl 250zł
Gin Seagram's 70cl 90zł
Wino Chile białe i czerwone 75cl 50zł
Jeżeli są Państwo zainteresowani innymi alkoholami i winami proszę pytać kelnerów.
Od cen z karty udzielimy 20%rabatu.
Życzymy wspaniałej zabawy
Wyrazy szacunku
Mariusz Stasiuk