Hotel Restauracja „Oberża Pod Lipami” serdecznie zaprasza na Bal Karnawałowy
Bal Karnawałowy organizowany będzie na dwóch Salach Balowych.
Na Sali Górnej oprawę muzyczną zapewni Orkiestra, natomiast na Sali Dolnej gości zabawiał będzie Prezenter.
Odbędą się liczne konkursy z nagrodami, a także Wybory Króla i Królowej Balu.
Oferujemy pokoje 1,2,3 osobowe oraz Apartamenty
Zestaw I - Cena: 125zł od osoby
PRZYSTAWKA
Indyk faszerowany serwowany z sosem z owoców leśnych
OBIADOKOLACJA
Pierś z kurczęcia z królewskim nadzieniem podana na sosie weneckim
z ziemniakami i bukietem jarzyn
BUFET DESEROWY
Ciasta deserowe
Wybór świeżych owoców
ZAKĄSKI ZIMNE
Schab w galarecie w sosie chrzanowym
Półmisek pieczonych mięs z karkówki i schabu w majeranku, ziołach i pikantnych przyprawach
Kotleciki z pieczarkami
Pasztet łęgowski
Jaja molett na bazie sałatki jarzynowej
Pstrąg w galarecie otoczony delikatnym sosem
Roladki z łososia wędzonego nadziewane musem z pieczarkami i oliwkami
Sałatka z kurczaka z ananasem
Pieczywo, masło
DANIE NA GORĄCO PODAWANE PO PÓŁNOCY
Karkówka pieczona podawana z kopytkami w sosie rozmarynowym
Żeberka w pomarańczach
Wyśmienity żurek staropolski podawany jajkiem i białą kiełbasą
NAPOJE
Kawa z mleczkiem i herbata z cytryną – bez ograniczeń
Napoje zimne – bez ograniczeń
Alkohol – rabat 25%
Zestaw II - Cena: 95zł od osoby –
OBIADOKOLACJA
Pierś z kurczęcia z królewskim nadzieniem podana na sosie weneckim
z ziemniakami i bukietem jarzyn
BUFET DESEROWY
Ciasta deserowe
Wybór świeżych owoców
ZAKĄSKI ZIMNE
Schab w galarecie w sosie chrzanowym
Półmisek pieczonych mięs z karkówki i schabu w majeranku, ziołach i pikantnych przyprawach
Jaja molett na bazie sałatki jarzynowej
Łosoś w galarecie otoczony delikatnym sosem
Sałatka z kurczaka z ananasem
Pieczywo, masło
DANIE NA GORĄCO PODAWANE PO PÓŁNOCY
Karkówka pieczona podawana z kopytkami w sosie rozmarynowym
Barszczyk czysty
NAPOJE
Kawa z mleczkiem i herbata z cytryną – bez ograniczeń
Napoje zimne – 1l/os.
Alkohol – rabat 25%
Zestaw III - Cena: 65zł od osoby – Zestaw III
OBIADOKOLACJA
Pierś z kurczęcia z królewskim nadzieniem podana na sosie weneckim
z ziemniakami i bukietem jarzyn
BUFET DESEROWY
Ciasta deserowe
Wybór świeżych owoców
ZAKĄSKI ZIMNE
Pierś w galarecie w sosie ziołowym
Półmisek pieczonych mięs z karkówki i schabu w majeranku, ziołach i pikantnych przyprawach
Jaja molett na bazie sałatki jarzynowej
Śledzik po węgiersku
Pieczywo, masło
DANIE NA GORĄCO PODAWANE PO PÓŁNOCY
Udka z kurczaka podawane z pieczywem
NAPOJE
Kawa z mleczkiem i herbata z cytryną – bez ograniczeń
Alkohol – rabat 25%
Rezerwacja (58) 692 04 09 / 692 04 06