Po spektaklu "Skrzypek na Dachu" w dniu 1 lutego 2014 firma BanGlob catering zaprasza na zabawę karnawałową w odświętnym foyer Teatru Muzycznego.
Światowe przeboje do tańca w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego.
Karnawałowe menu goście konsumują siedząc przy stołach bankietowych.
Menu Bal 1 lutego 2014
Zupa
Jesienna zupa minestrone
Danie główne
Filet drobiowy przekładany mozzarellą, pomidorem z dodatkiem pesto bazyliowego
w towarzystwie torcika ziemniaczanego z marchewką oraz warzyw blanszowanych na parze
z masłem i ziarnami słonecznika
Deser
Mus tiramisu z czekoladą
Kawa lub herbata
Przekąski zimne
Trójkąty z łososiem wędzonym, świeżym koprem i cytryną
Plastry pieczonego schabu z morelą i orzechem
Mozaika z indyka z brzoskwinią i sosem jogurtowym
Salami z selerem i oliwką na szpadce
Sałata lodowa z grilowanym kurczakiem, cukinią, pomidorami suszonymi i sosem vinaigrette
Pieczywo
Cena karnetu konsumpcyjnego z zabawą 95 zł na osobę.
Udział w Balu dotyczy wyłącznie osób, które uczestniczą w tym dniu w spektaklu.
Informacje o Balu:
BanGlob catering
www.banglob.pl
tel. 58 620 43 29