stat
Impreza już się odbyła
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00 - 04:00

Jastrzębia Góra,
bilety 649 zł
BAL KARNAWAŁOWY - Porywające lata 70te i 80te

Błyszczące koszule, blask cekinów oraz muzyka z szalonych lat 70-tych i 80-tych, to zapowiedź doskonałej zabawy! Zabawa przy największych tanecznych przebojach takich gwiazd jak: The Beatles, Elvis Presley, Bee Gees, Tom Jones, Michael Jackson, Madonna, Queen, Sabrina, Limahl, ABBA, a także Lady Pank, Perfect i wielu, wielu innych elektryzujących artystów.
Imprezę poprowadzi Robert Augustyniak - popularny DJ i wodzirej.

Koszt Balu to 98 zł za osobę lub 125zł w pakiecie z winem i piwem serwowanym bez ograniczeń !!! Wybór opcji z piwem i winem bez limitu jest możliwy tylko wtedy, jeśli zdecyduje się na nią "cały stolik".
Szalone i kolorowe stroje z tamtych czasów mile widziane.

M E N U

PRZEKĄSKA ZIMNA:
Łosoś wolno gotowany w esencjonalnym wywarze z raków, podany w delikatnej galarecie z sosem szczypiorkowym.
Bułeczki drożdżowe własnego wypieku z wędzoną makrela i ogórkiem, masło rakowo-koperkowe.

ZUPA:
Krem z pieczonych pomidorów i grillowanej papryki z pianką z koziego mleka i emulsją z listków bazylii

DANIE GŁÓWNE:
Medaliony z polędwiczki wieprzowej nadziewane brokułami i serem gorgonzola, serwowane w sosie aksamitnym z risotto migdałowym i marchewką glazurowaną w miodzie, podane z tiulem z suszonego bakłażana.

DESERY PODANE NA BUFECIE:
Ciasto tiramisu z czereśniami
Kremowy sernik z rodzynkami
Jabłecznik domowy z jabłek antonówek
Ciasto czekoladowe z orzechami
Pana cotta waniliowa z puree z truskawki
Deser brzoskwiniowy z kruszoną czekoladą
Creme brulle w aromacie wanilii
Mini pączki z adwokatem

PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Wybór sushi z dodatkami : łosoś, tuńczyk, węgorz, seriola, dorada
Pstrągi nadziewane warzywami, pieczone w całości
Tatar z matiasów śledziowych z marynowaną papryką
Małże nowozelandzkie zapiekane z bekonem i cebulą
Opiekany okoń w pikantnej zalewie pomidorowej
Carpaccio z polędwicy wołowej w oliwie truflowej z parmezanem
Gęsina duszona z warzywami w cieście francuskim
Pasztet staropolski, pieczony w plastrach wędzonego boczku
Rostbef wołowy pieczony na różowo
Kruche ciastka zapiekane z bekonem, porami, papryką i serem
Tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Sałatka z pomidorów z czerwoną cebulą i serem feta
Sałatka z gruszek, orzechów włoskich i sera camembert
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Zimne sosy, pieczywo, smakowe masła

PO PÓŁNOCY:
Boeuf strogonof z wołowiną i pieczarkami, podany z kluseczkami ziemniaczanymi i koszyczkiem z ciasta fillo z kruchymi sałatami w sosie vinaigrette

NAPOJE:
Soki ( jabłkowy, pomarańczowy), woda mineralna niegazowana, kawa, herbata

Rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów: tel. (058) 554 61 43 lub kom. 0 662 014 855