Bal Karnawałowy w Restauracji Hotelu Dal to gwarancja idealnej zabawy.
Oferujemy niezapomnianą imprezę prowadzoną przez profesjonalnego Dj-a, liczne konkursy oraz wyśmienite menu o które zadba Szefowa Kuchni.
Termin - 09.02.2013
Czas trwania - 20.00 - 04.00
Koszt Balu - 100pln/os.
Menu:
DANIE GŁÓWNE
Filet drobiowy z grilla z salsą morelową podany na blanszowanych warzywach w towarzystwie krokiecików ziemniaczanych
DESER
Torcik jogurtowy
PRZEKĄSKI ZIMNE
Mięsa pieczyste z indyka i szynki
Galaretki rybne
Frykadelki drobiowe z sosem czosnkowym
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
Sałatka grecka
Pieczywo / masło
DANIE NA CIEPŁO
Barszcz z pieczonymi pierożkami
Bogracz z bułeczkami koktajlowymi
NAPOJE
Kawa z expresu, herbata bez ograniczeń
Woda mineralna nie gazowana 0,5 l / osoba
Sok owocowy 0,5 l / osoba
Wino 0,100 ml / osoba
Więcej informacji oraz rezerwacje stolików w Recepcji Hotelu Dal - tel. 0585112300
Zapraszamy !
Zastrzegamy sobie możliwość odwołania Balu przy zbyt małej liczbie rezerwacji.
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.