Bal karnawałowy w sercu Gdyni! Zapraszamy na imprezę, która odbędzie się w ostatnią sobotę trwającego karnawału, czyli 10 lutego, o godzinie 20:00. Podczas imprezy o niezapomnianą oprawę muzyczną zadba Dj Patzer a z głośników rozebrzmieje muzyka najlepszych przebojów z lat 70., 80., 90., oraz 00.
Impreza odbędzie się w klimacie klubu Pokład, co gwarantuje wyjątkową atmosferę i niezapomniane chwile.
Przygotowaliśmy dla Was dwie opcje menu do wyboru, byście mogli delektować się smakowitymi potrawami, dopasowanymi do Waszych gustów.Menu Karnawałowe nr 1 w propozycji dla 4 osób(istnieje możliwość wykupienia pakietu dla mniejszej lub większej liczby osób)
Alkohole2 x 0,5l wódka Finlandia
Napoje2 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l / Fanta 0,85l / Sprite 0,85l / Tonic 0,85l
sok owocowy 1l / woda mineralna gaz / niegaz. 1l)
ZupaKrem z pomidorów z łezką śmietany
Zimne zakąski(serwowane po daniu głównym)
Pasztet drobiowy 4 szt
Tatar wołowy na pieczywie 4 szt.
Pikantna roladka węgierska z karkówki 4 szt
Schab pieczony ze śliwką 4 szt
Pierożek z farszem jarskim 4 szt
Rolada naleśnikowa z kremowym serkiem i łososiem 4 szt
Bagietka z pastą z wędzonej makreli 4 szt
Zupa(serwowana po północy podawana w bulionówce)
Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Menu Karnawałowe nr 2 w propozycji dla 4 osób(istnieje możliwość wykupienia pakietu dla mniejszej lub większej liczby osób)
Alkohole2 x 0,5l wódka Finlandia
Napoje(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l / Fanta 0,85l / Sprite 0,85l / Tonic 0,85l
sok owocowy 1l / woda mineralna gaz / niegaz. 1l)
ZupaKrem z pomidorów z łezką śmietany
Danie Główne(do wyboru)
Łosoś w sosie cytrynowym
z ziemniakami pieczonymi oraz surówką z kiszonej kapusty
lubPolędwica wieprzowa
w sosie pieczarkowym w towarzystwie ziemniaków puree oraz sałatki z sosem winegret
Zimne zakąski(serwowane po daniu głównym)
Pasztet drobiowy 4szt
Tatar wołowy na pieczywie 4 szt
Pikantna roladka węgierska z karkówki 4 szt
Schab pieczony ze śliwką 4 szt
Pierożek z farszem jarskim 4szt
Rolada naleśnikowa z kremowym serkiem i łososiem 4 szt
Bagietka z pastą z wędzonej makreli 4 szt
Zupa(podawana w bulionówce serwowana po północy)
Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
189 złotych brutto / osobaIstnieje możliwość powiększenia menu o deser sernik Złota rosa
z kawą lub herbatą do wyboru w cenie 25 złotych / osoba
RezerwacjeJoanna Zimak
Manager ds. sprzedaży
Tel.(+4730 163 415
rezerwacje@tawerna-gdynia.pl