stat
Impreza już się odbyła

Bal karnawałowy w sercu Gdyni! Zapraszamy na imprezę, która odbędzie się w ostatnią sobotę trwającego karnawału, czyli 10 lutego, o godzinie 20:00. Podczas imprezy o niezapomnianą oprawę muzyczną zadba Dj Patzer a z głośników rozebrzmieje muzyka najlepszych przebojów z lat 70., 80., 90., oraz 00.

gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
lut 15

sobota, g. 19:00

bilety 58 - 131 zł
Kup bilet
Impreza odbędzie się w klimacie klubu Pokład, co gwarantuje wyjątkową atmosferę i niezapomniane chwile.

Przygotowaliśmy dla Was dwie opcje menu do wyboru, byście mogli delektować się smakowitymi potrawami, dopasowanymi do Waszych gustów.

Menu Karnawałowe nr 1 w propozycji dla 4 osób
(istnieje możliwość wykupienia pakietu dla mniejszej lub większej liczby osób)
Alkohole
2 x 0,5l wódka Finlandia

Napoje
2 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l / Fanta 0,85l / Sprite 0,85l / Tonic 0,85l
sok owocowy 1l / woda mineralna gaz / niegaz. 1l)

Zupa
Krem z pomidorów z łezką śmietany

Zimne zakąski
(serwowane po daniu głównym)
Pasztet drobiowy 4 szt
Tatar wołowy na pieczywie 4 szt.
Pikantna roladka węgierska z karkówki 4 szt
Schab pieczony ze śliwką 4 szt
Pierożek z farszem jarskim 4 szt
Rolada naleśnikowa z kremowym serkiem i łososiem 4 szt
Bagietka z pastą z wędzonej makreli 4 szt

Zupa
(serwowana po północy podawana w bulionówce)
Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

Menu Karnawałowe nr 2 w propozycji dla 4 osób
(istnieje możliwość wykupienia pakietu dla mniejszej lub większej liczby osób)
Alkohole
2 x 0,5l wódka Finlandia

Napoje
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l / Fanta 0,85l / Sprite 0,85l / Tonic 0,85l
sok owocowy 1l / woda mineralna gaz / niegaz. 1l)

Zupa
Krem z pomidorów z łezką śmietany

Danie Główne
(do wyboru)
Łosoś w sosie cytrynowym
z ziemniakami pieczonymi oraz surówką z kiszonej kapusty
lub
Polędwica wieprzowa
w sosie pieczarkowym w towarzystwie ziemniaków puree oraz sałatki z sosem winegret

Zimne zakąski
(serwowane po daniu głównym)
Pasztet drobiowy 4szt
Tatar wołowy na pieczywie 4 szt
Pikantna roladka węgierska z karkówki 4 szt
Schab pieczony ze śliwką 4 szt
Pierożek z farszem jarskim 4szt
Rolada naleśnikowa z kremowym serkiem i łososiem 4 szt
Bagietka z pastą z wędzonej makreli 4 szt

Zupa
(podawana w bulionówce serwowana po północy)
Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
189 złotych brutto / osoba

Istnieje możliwość powiększenia menu o deser sernik Złota rosa
z kawą lub herbatą do wyboru w cenie 25 złotych / osoba

Rezerwacje
Joanna Zimak
Manager ds. sprzedaży
Tel.(+4730 163 415
rezerwacje@tawerna-gdynia.pl

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    159 zł
Zaproszenia od 159 pln / osoba