Ostatkowy Bal Karnawałowy „ Śledzik”
25 Luty 2006 godz. 20.00
Szanowni Państwo,
Niech ostatnia sobota karnawału zaskoczy Was spontaniczną decyzją o udziale w „Ostatkowym Szaleństwie” w Hotelu Hanza.
Zapraszamy na Bal nad Bale z udziałem najlepszej trójmiejskiej orkiestry, wyśmienitym tradycyjnym menu, pokazem tańca towarzyskiego i loterią pełną niebanalnych nagród.Karnawałowe Menu*hanzatycki drink na powitanie
Kolacja serwowana
*Tatar ze śledzia na postumencie razowego chleba zwieńczony czerwonym kawiorem
*Polędwica wieprzowa szpikowana śliwką i morelą serwowana z krokietami i duszoną kapustą
* Panna Cotta z nutą malinowego smaku
Bufet
Śledzik smażony i marynowany
Półgęsek wędzony z borówkami
Terina z łososia
Szynka wiejska z melonem
Jajka faszerowane wędzoną makrelą
Śledzik kaszubski
Rostbef pieczony w kolorowym pieprzu
Szpinakowa terina z krewetkami
Pstrąg wędzony złożony pod pierzynką
Karczek wieprzowy z kminkiem
Sałatka grecka
Śledziowa sałatka z jarzynami
Sałatka hawajska z kurczaka
Barszcz z pasztecikami
Mus truskawkowy
Mini ciasteczka bankietowe
Pieczywo okolicznościowe
Napoje ciepłe i chłodzące
175 zł/os
Dla Naszych karnawałowych Gości przygotowaliśmy różnorodne alkohole w specjalnej promocyjnej cenie.
Zapraszamy na naszą stronę internetową www.hotelhanza.pl