Zapraszamy serdecznie po raz kolejny na niezapomniany bal sylwestrowy w restauracji "Del Mar" wszystkich ceniących sobie szampańską zabawę, wyśmienitą kuchnię i profesjonalną obsługę. Oprawę muzyczną zapewnia nasz sprawdzony DJ z najlepszymi przebojami lat 70-tych, 80-tych, 90-tych i współczesnych.
MENU SYLWESTROWE 2014/2015:
CENA ZA PARĘ - 550 ZŁ
Przystawka:
Carpaccio z łososia z oliwą truflową i kaparami
Zupa:
Delikatny krem z białych warzyw z płatkami migdałów
Danie główne:
Cielęcina faszerowana porami w sosie Roquefort, podana na ziemniaczanych roesti z brokułowymi różyczkami
Deser:
Tiramisu
Zakąski:
Rostbef zapiekany w pieprzu z sosem tatarskim
Plastry wędzonego łososia na chrupiącej grzance z sosem tatarskim
Tatarki wołowe z klasycznymi dodatkami
Mus z kaczych wątróbek (pate) z nutą szałwii
Schab zapiekany ze śliwkami
Terina drobiowa zapiekana boczkiem i serem pleśniowym
Śledź marynowany w oleju z cebulą i białym chilli
Śledź po kaszubsku
Karkówka pieczona w czosnku i kminku
Deski długo dojrzewających serów
Sałatka grecka
Ruloniki z podwędzanej szynki z sałatką jarzynową
Słodki bufet
Godzina 1:00 Ragout z wołowiny z grzybami
Alkohol i napoje dla każdej pary:
0,7l wódki Absolut (lub wymiana na butelkę wina białego lub czerwonego)
2l soków lub napojów gazowanych
2 lampki szampana o północy
Kawa i herbata w formie bufetu.