stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00 - 04:00

Jastrzębia Góra,
bilety 649 zł
!!!!!!!! SYLWESTER 2007 W ESTRAGONIE !!!!!!!!

Szampańska zabawa z bogatą konsumpcją, licznymi konkursami przy świetnej muzyce w jednym z najlepszych lokali w Gdańsku!!!


Proponujemy Państwu:

* Wykwintny obiad, deser oraz bufet zakąskowy
* Bufety z kawą, herbatą, owocami oraz ciastami
* Wyborny smak oraz elegancję serwowanych dań
* Niepowtarzalne wnętrza i wystrój sal
* Profesjonalną obsługę
* Klimatyzowane sale
* Lokalizację w samym sercu Starego Miasta
* Pyszną, beztroską zabawę do białego rana

MENU:

Przekąska

Szlachecki pasztet z borowikowym posmakiem w akompaniamencie żurawiny serwowany z sosem cumberland

Zupa:
Aksamitny krem z dyni podawany z migdałową grzanką

Główne danie:
Roladka wieprzowa otulona aromatycznymi ziołami serwowana w księżycowej oprawie szpinaku oraz sosu prowansalskiego

Ponadto:
Bufet wybornych ciast, tortów oraz gorących napojów.

Bufet zakąskowy:
Staropolska rolada z boczku z mięsnym nadzieniem
Rolada z kurczaka z bakaliami
Karkówka marynowana w aromatycznych ziołach
Pieczony schab nadziewany śliwką kalifornijską
Mus z szynki i karotki z zatopionym orzechem włoskim
Deska wędlin i kabanosów
Kaczka faszerowana z ozdobnym szaszłykiem
Sushi z dodatkiem wasabi oraz sosu sojowego Kikkoman
Tatar z łososia uwieńczony musem waniliowym
Pstrąg faszerowany wędzonymi pastami ułożony w całości
Śledziowe zawijasy faszerowane nadzieniem pomarańczowo-estragonowym
Plastry wędzonego węgorza z koprem i oliwkami na ogórku sałatkowym i puszystym chrzanie
Korony z pomidorów wypełnione perłowymi cebulkami
Połówki papryki wypełnione sałatką grecką
Nadziewane łódeczki z ogórka uwieńczone medalionami z szynki
Tartoletki smakowe z wachlarzem krewetek, szparagów i kawiorem
Nadziewane połówki jajek ozdobione karbowanym ogórkiem
Platery koreczków i kanapek ozdobnych

Dodatki:
Zimne sosy
Pieczywo

Danie gorące serwowane po północy::
Pikantna zupa gulaszowa serwowana po północy.

Alkohole:
1 butelka wina musującego na cztery osoby
0,5 l. wódki na dwie osoby

Napoje:
0,5 l. soku owocowego na osobę
0,5 l. coca - coli na osobę
0,25 l. wody mineralnej na osobę
kawa, herbata - bez ograniczeń




REZERWACJE:

Restauracja ESTRAGON
Ul. Chlebnicka 26
80-830 Gdańsk
Tel/Fax (58) 309-17-00
Tel kom. 603-99-66-66
www.estragon.pl
restauracja@estragon.pl

Archiwalne edycje imprezy