Menu Balu Sylwestrowego 2007/2008
Od 20:00 do 04:00
Przy akompaniamencie zespołu muzycznego
Koszt: 300 zł / osoba
1) ZAKĄSKI ZIMNE – bufet szwedzki
- łosoś wędzony – różyczka
- ryba w galarecie – pstrąg
- śledź po japońsku
- galantyna z drobiu
- boczek faszerowany
- karkówka pieczona
- sałatka jarzynowa
- sałatka grecka
- jajko faszerowane
- sosy: chrzanowy, jogurtowy
- tymbaliki rybne i drobiowe
- dodatki warzywne: pomidory, ogórki, papryka, pieczarki konserwowe
- masło
- pieczywo mieszane
2) DANIA GORĄCE – podawane porcjowo o godzinie 22:00
- indyk pieczony z owocami
- ryż z warzywami
- zestaw surówek: marchewka, kapusta pekińska, seler z rodzynkami, sałata
- jarzyny gotowane
3) DANIE GORĄCE NOCNE – podawane porcjowo o godzinie 02:00
- barszcz czerwony z pasztecikiem
4) NAPOJE PODAWANE NA STOŁACH:
- napoje – 1l/osobę (woda mineralna, coca-cola, soki owocowe)
- kawa ze śmietanką – bufet
- herbata z cytryną – bufet
5) ALKOHOL – podawany na stołach:
- wódka 1/4 l/2 osoby
- szampan (wino musujące) – butelka na 4 osoby
6) DESER – krojony i podawany przez kelnerów:
- tort – podawany o godzinie 23:00
„DWÓR PRAWDZICA”
80-341 Gdansk, ul. Piastowska 198
Tel: (058) 553 – 50 – 15 / 553 – 10 – 95, Fax: (058) 553 – 10 – 79
e-mail: prawdzic@prawdzic.com.pl
www.prawdzic.com.pl