HOTEL MISTRAL SPORT GNIEWINO
ZAPRASZA NA BAL SYLWESTROWY NA ZIELONYM ZAKĄTKU KASZUB...
Bal Obejmuje:
Pieszczotę kulinarną w Wykonaniu Mistrza Kuchni
Napoje i alkohole bez ograniczeń
Liczne atrakcje i konkursy podczas balu - nagroda główna Weekend Spa dla Dwojga
Salon grzechu Mistrzowską oprawę muzyczną Wybór Króla i Królowej Balu
Mini Sylwester dla Dzieci
Wykupując cały pakiet dodatkowo zyskujesz :
Nocleg w komfortowych pokojach
Wyśmienite śniadanie w formie bufetu
Możliwość korzystania ze strefy rekreacyjnej (basen, sauna, jacuzzi, siłownia, grota lodowa
Menu Sylwestrowe:
Aperitif
Mistral
Przystawka
Trio rybne na musie kawiorowo-miodowym
Zupa
Krem toscana z pomidorów z krewetką scampi
Danie główne
Jagnięcina marynowana w rozmarynie w towarzystwie pieczonych ziemniaczków w sosie Porto, z gołąbkiem z kapusty modrej i kaszą gryczaną
Deser
Zapiekane figi z serem kozim podane z sosem waniliowym
Zimna płyta:
Polędwiczki faszerowane grzybami leśnymi
Schab marynowany w rozmarynie i winie
Karkówka pikowana czosnkiem
Galantyna drobiowa z bakaliami
Indyk faszerowany szpinakiem i prażonymi migdałami
Pasztet z dzika z żurawiną
Pstrąg na parze podany ze szparagami zielonymi i mozarellą
Łosoś faszerowany tuńczykiem podany na placku ziemniaczanym
Śledź w Edelkirch z musem śliwkowym
Pomidory Caprese
Mieszane sałaty z jadalnymi kwiatami z sosem vinegrette
Wybór pieczywa
Masełka smakowe
Bufet deserowy:
Crème carmel
Tiramisu
Mus czekolady
Kruche babeczki z owocami
Własne wypieki
Godzina 23:00
Ragu z dziczyzny z kluskami z czerwoną kapustą w winie
Godzina 24:00 - huczne powitanie Nowego Roku z lampką wina musującego w blasku fajerwerkow
Godzina 1:30 - Live Cooking
Owoce morza
Godzina 2:00
Barszcz czerwony z aromatyzowanym majerankiem i czosnkiem podany z kołdunami
Atrakcja Kulinarna - płonąca szynka serwowana przez Szefa Kuchni
Napoje:
Kawa
Herbata
Soki
Napoje gazowane
Open bar:
Wino
Wódka
Whisky
Cognac
Rum
Tequila
Gin
Likier
Piwo