stat
Impreza już się odbyła

Bal Sylwestrowy 2013/2014 Opinie (2)

Bal Sylwestrowy

Szampański Sylwester 2013/2014 w Centrum Galion. Powitaj Nowy Rok w towarzystwie szumu fal morskich i hucznej zabawy do białego rana. Nasz personel dołoży wszelkich starań by ten jedyny w roku wieczór pozostał na długo w Waszej pamięci.

gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
gru 31-1.01

wtorek - środa, g. 20:00

Sopot,
bilety 1090 zł
Z myślą o tej wyjątkowej chwili, przygotowaliśmy dla Państwa następujące propozycje:

BAL SYLWESTROWY - 230 zł / osoba
Pakiet obejmuje:
Uroczysta kolacja Sylwestrowa z Balem pełnym niezapomnianych atrakcji
Możliwość wykupienia noclegu ze śniadaniem w dniu imprezy - 85 zł / osoba

Dla organizatora grupy 8-osobowej 50% rabatu na jeden z pakietów.
Pozostałe informacje:
 pakiet objęty ogólnymi warunkami uczestnictwa
 dzieci do lat 3 przebywają bezpłatnie, od 3 do 7 lat opłata wynosi 50%, w pokoju rodziców
 istnieje możliwość przyjazdu ze zwierzętami (dopłata zgodna z cennikiem)

Kontakt i rezerwacje:
recepcja: tel. +48 58 324 81 00; 519 166 307,
e-mail: recepcja@hotelgalion.pl

UROCZYSTA KOLACJA SYLWESTROWA

Przystawka
Tortilla tapas z wędzonym łososiem
Zupy
Włoska zupa minestrone

Sylwestrowe szaleństwo - danie główne
Polędwiczka wieprzowa faszerowana śliwką zapiekana w szynce szwarcwaldzkiej
podana na sosie z czarnej trufli
Pstrąg w migdałach
Zraziki wieprzowe w sosie myśliwskim
Ryż z ratatouille warzywnym
Puree ziemniaczane aromatyzowane duńskim masełkiem
Sałatka z rucoli i orzechów włoskich i podana w towarzystwie słodko-kwaśnego dresingu
Kapusta czerwona duszona w winie

Szampańskie uniesienie - deser Szefa Kuchni

Zakąski zimne
Pierś kurczaka faszerowana salsą pomidorowo-warzywną
Schab z alzacką wędliną
Kurczak po diabelsku
Tortilla z omletem, kurczakiem i kruchą sałatą
Śledź pod białą pierzynką
Sałatka grecka
Sałatka z szynki i sera podawana w liściach cykorii
Pieczywo, masło
Sosy: tysiąca wysp, czosnkowy

Zakąski ciepłe
Barszcz z pasztecikiem
Skrzydełka z kurczaka po tajsku

Bufet wiejski
Ryby wędzone własnego wyrobu
2 rodzaje wędzonych kiełbas
2 rodzaje wędzonych wędlin
Pasztet staropolski
Ogórki kiszone i konserwowe
Smalec wiejski, chleb

Napoje
Sok 0,5 l, woda z cytryną
Wódka biała - 0,5 l na 4 osoby
Wino musujące - 100 ml na osobę
Kawa, herbata,
Szarlotka własnego wypieku