Bal Sylwestrowy 2016/2017Start godz: 20.00
Menu(kolacja serwowana)
Przystawka:Seviche z grzybów leśnych
Zupa:Krem ze szparagów z wędzoną krewetką
Danie główne:Polędwiczka wieprzowa w panierce z pieprzu młotkowanego, podana na puree pietruszkowym z sosem bordelaise
Deser:Czekoladowe moelleux
Bufet zimny:Rolada z indyka nadziewana wiśniami z dodatkiem sosu z kiwi oraz mascarpone
Mięsa pieczone na sposób kaszubski
Marynowany rozbef w winie i miodzie podany z segmentami cytryny
Pstrąg tęczowy nadziewany musem z soli i szyjek rakowych
Rolada z kurczaka na ostro aromatyzowana świeżą kolendrą i krewetką
Kaczka faszerowana na sposób staropolski
Sałatka włoskie smaki
Sałatka z kurczakiem, pancettą i pistacjami muśnięta sosem musztardowym
Sałatka grecka
Bufet "słodki kąsek"Ciasta domowe
Słodkie babeczki
Owoce filetowane
Gorący akcent:Płonące szaszłyki po zbójnicku
Kulminacja wieczoru:Pieczone, podwędzane prosię serwowane z sosem własnym oraz pieczonymi ziemniaczkami
Nad ranem:Barszcz czysty z kiszonych buraków
Napoje:(serwowane bez ograniczeń)
Sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana, woda gazowana
Pepsi, tonic, 7 up
Alkohol(serwowany bez ograniczeń)
Wódka, whisky, wino, gin
Cena zaproszenia: 350 zł/os Dla grup co najmniej 10-osobowych zniżka 50zł/paraWięcej pod numerem tel.: 789 276 735
Płatność, wybór miejsc i odbiór zaproszeń bezpośrednio w Restauracji Pałacu w Leźnie.
Po zabawie zapraszamy Państwa na wypoczynek do naszych komfortowych pokoi.
Specjalna cena na noclegi od 30.12.2016 roku do 02.01.2017 roku:
pokój dwuosobowy - 200 zł/ doba ze śniadaniemapartament dwuosobowy - 300 zł/ doba ze śniadaniemRezerwacji można dokonywać tel. pod numerem: 58/523 20 90,
lub mailowo: recepcja@ug.edu.pl