stat
Impreza już się odbyła

Bal Sylwestrowy 2016/2017 Opinie (5)

Bal Sylwestrowy

SYLWESTER 2016/2017
Restauracja Czardasz po kuchennych rewolucjach z p.Magdą Gessler zaprasza na bal sylwestrowy!!


31.12.2016 godzina 20:00

Imprezę poprowadzi DJ Zorion! W trakcie imprezy pokaz ognistego tańca flamenco przez Luizę Romanowską założycielkę Flamenco Anda Lu.
Na wszystkich Państwa czeka "welcome drink", pyszne potrawy w formie bufetu szwedzkiego oraz open bar :)

MENU:

ZUPA:
* Aromatyczny krem z dyni i papryki w świetle prażonych płatków migdałów

DANIA CIEPŁE:
* Golonka a'la Czardasz
* Gulasz węgierski z gęsiny
* Zraz cielęcy wykwintny z wędzoną śliwką i bekonem w towarzystwie sosu borowikowego
* Ziemniaczane szare kluski okraszone złocistą cebulką
* Krokiety ziemniaczane
* Zasmażana czerwona kapusta z dodatkiem żurawiny i pomarańczy

ZIMNE PRZEKĄSKI:
* Rolada z kaczki nadziewana serem feta, grillowanym boczkiem i świeżą papryką
* Węgierskie plastry pieczonej wieprzowiny nadziewane ostrym salami, papryką
chili i estragonem
* "Ceviche" z łososia na węgierski sposób
* Decha mięsnych przysmaków Adama
* Decha swojskich serów Janeczki
* Pasztet po madziarsku
* Pikantna wariacja makaronowa
* Sałatka z kaszy jaglanej z grillowaną papryką
* Węgierskie smarowidło z kminkiem, czosnkiem i pomidorkami

DESER:
* Słodkie salami na sposób węgierski
* Panna Cotta

PO PÓŁNOCY
* Pikantny węgierski bogracz wg przepisu p. Magdy Gessler!

Nowy rok przywitamy lampką szampana.

Open bar: napoje gazowane i niegazowane, kawa, herbata, wódka, whisky, piwo, wino.

Cena: 250 zł/os.
przedsprzedaż do 30.11.2016 r. - 230zł/os.