Bal Sylwestrowy 2017/2018 w Pałacu w Leźnie.Menu(kolacja serwowana)
Przystawka:Łosoś marynowany w soi i imbirze w tiulu z prażonego sezamu
Zupa:Krem z pieczonego buraka aromatyzowany pomarańczą z dodatkiem sera koziego
Danie główne:Marynowana polędwica wieprzowa pieczona w sianie w akompaniamencie pieczonego topinamburu i sosu wiśniowego z rumem
Bufet zimny:Deska mięs pieczonych na sposób staropolski
Polędwica wieprzowa nadziewana suszonymi pomidorami serwowana z sosem tatarskim
Rolada drobiowa nadziewana krewetkami i kolendrą zapiekana w cieście francuskim
Pasztet z kaczki z sosem żurawinowo-żubrówkowym
Trio śledziowe
Łosoś faszerowany musem z białej ryby i szyjkami rakowymi
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka cezar
Sałatka z buraka
Bufet ciepły:Żurek staropolski na maślance
Filet z pstrąga serwowany na warzywach grillowanych
Bitki wieprzowe w sosie śliwkowym
Bufet słodki:Selekcja ciast
Mus czekoladowy z wiśniową konfiturą
Panna cotta
Aksamitny krem Rafaello
Napoje:(serwowane bez ograniczeń)sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana, woda gazowana Pepsi, tonic, 7 up
Alkohol:(serwowany bez ograniczeń)wódka, whisky, wino, gin
Więcej informacji pod numerem tel.:
789 276 735; mail:
restauracja@palacwleznie.plPłatność, wybór miejsc i odbiór zaproszeń bezpośrednio w Restauracji Pałacu w Leźnie.
Po zabawie zapraszamy Państwa na wypoczynek do naszych komfortowych pokoi.
Specjalna cena na noclegi od 29.12.2017 roku, do 01.01.2018 roku:pokój dwuosobowy - 200 zł/ doba ze śniadaniem
apartament dwuosobowy - 300 zł/ doba ze śniadaniemRezerwacji można dokonywać tel. pod numerem:
58/523 20 90,lub mailowo:
recepcja@palacwleznie.pl