Restauracja Czardasz po kuchennych rewolucjach z p. Magdą Gessler zaprasza na bal sylwestrowy! Na naszych gości czeka powitalna niespodzianka. Imprezę sylwestrową poprowadzi DJ-Vicek, który zabierze nas w muzyczną podróż.
MENU:
DANIA CIEPŁE:Zupa krem z czerwonej papryki.
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym.
Kluski śląskie.
Fasolka szparagowa z masełkiem.
DESER:Gorąca czekoladowa lawina
z gałką lodów waniliowych.
ZIMNE PRZEKĄSKI (bufet szwedzki):Rolada z kaczki faszerowana żurawiną w maladze.
Boczek marynowany po chłopsku.
Zawijaniec serowy z szynką i warzywami.
Deska wędlin węgierskich.
Pasztet węgierski.
Rożki z pstrąga marynowane koprem i papryką chilli.
Śledź w oleju z czerwoną cebulką.
Sałatka ze szpinakiem.
Sałatka z pieczoną wołowiną.
Węgierskie smarowidło z kminkiem, czosnkiem i pomidorkami.
Pieczywo, masło.
Open bar:Napoje gazowane i niegazowane, kawa, herbata, wódka czysta, wino i piwo.
Nowy rok przywitamy lampką szampana.
Po północy pikantny węgierski bogracz wg przepisu p. Magdy Gessler!