stat

Serdecznie Was zapraszamy na wyjątkową Sylwestrową Noc Przebojów z widokiem na Morze.

Sylwester 2024/2025 - wszystkie imprezy

MENU SYLWESTROWE
Na gości czeka kilkudaniowy obiad:
* krem pieczarek z chrupiącymi grzankami
* pierś z fetą, suszonymi pomidorami
* pieczeń w sosie myśliwskim
* roladki z warzywami w szynce parmeńskiej
* w towarzystwie mięs zagoszczą: ziemniaki opiekane, warzywa na ciepło oraz bukiet surówek
Bufet zimnych zakąsek:
* roladki szipnakowe z łososiem
* rolada staropolska
* sałatka z szynką parmeńską
* sałatka z kurczakiem grillowanym i granatem
* pasztet w cieście francuskim z żurawiną
* wytrawne tartaletki z sałatkami
* zawijańce z ciasta francuskiego
Bufet wiejski:
* pstrąg i łosoś w galarecie
* śledzik w dwóch odsłonach
* chlebek wiejski ze smalcem i kiszonym ogórkiem
* deska wędlin, serów i marynat
Dania gorące:
* zupa meksykańska
* barszcz czysty z pasztecikami
Bufet słodkości:
* asortyment ciast
* mix deserków
* kawa, herbata
Napoje zimne bez limitu:
* gazowane, niegazowane, woda
Alkohole bez limitu:
* wódka czysta, * whisky
* piwo, * wino białe, czerwone
* wino musujące
/jeden rodzaj z każdego rodzaju alkoholi/

Koszt: 470 zł./os.
Bal sylwestrowy z formułą open bar od godz. 20.00 do godz. 03.00.


Zapisy:
Hotel Błękitny Żagiel
+48 728 558 729
recepcja@blekitnyzagiel.pl
Franciszka Sędzickiego 19, 81-374 Gdynia
Zapraszamy!

******************************************************
ZASADY FORMUŁY OPEN BAR PODCZAS BALU SYLWESTROWEGO
1. Formuła Open Bar jest dostępna od godz. 20.00 do końca zabawy tj. do godz. 03.00
na sali restauracyjnej HOTELU BŁĘKITNY ŻAGIEL.
2. W ramach Open Bar dostępne są następujące napoje i alkohole /jeden rodzaj/:
wódka biała czysta,
piwo,
whisky,
wino czerwone półwytrawne i wytrawne,
wino białe półwytrawne i wytrawne,
napoje gazowane: woda, Pepsi, 7Up, Mirinda,
napoje niegazowane: woda, napój pomarańczowy i jabłkowy.
3. Kawa rozpuszczalna i herbaty są dostępne w formie bufetu szwedzkiego w restauracji. Open Bar nie obejmuje kawy z ekspresu.
4. Drinki z karty drinków są dodatkowo płatne zgodnie z cennikiem.
5. Alkohole są serwowane przy barze. Prosimy o samoobsługę.
6. Alkohole są rozlewane do pokali i kieliszków przez barmana lub kelnera.
7. Wódka czysta jest serwowana bezpośrednio do stołu, po wcześniejszym ustaleniu tego z obsługą. Kolejna butelka jest serwowana, po oddaniu butelki pustej.
8. Napoje bezalkoholowe są serwowane bezpośrednio do stołu.
9. Prosimy o nie wynoszenie napoi i alkoholi poza salę restauracyjną.
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
gru 31-1.01

wtorek - środa, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 380 zł