Bal Sylwestrowy w Grand Pavilion, Radisson Blu, Sopot
Czerń i biel to nie tylko kolorystyka wieczoru czy stylowa aranżacja przestrzeni Grand Pavilion, ale ponadczasowa klasyka, szlachetność i elegancja jaka towarzyszyć będzie tej niezwykłej nocy.
Zabierzemy Cię w wyrafinowaną podróż pełną niecodziennych wrażeń muzycznych, artystycznych oraz kulinarnych. Zadbamy o odpowiednią oprawę, która sylwestrową celebrację wyniesie na wyższy poziom.
Prowadzący Noc pełną wyjątkowych wrażeń poprowadzi
Anna Wendzikowska ceniona dziennikarka i prezenterka telewizyjna
Muzyka na żywo w wykonaniu zespołu Girls Like to Swing Trzy charyzmatyczne wokalistki wykonujące najbardziej znane standardy jazzowo swingowe w niestandardowych harmoniach i perfekcyjnie wypracowane brzmienie również własnych aranżacji to uczta dla duszy.
Oprawa DJa Do nietuzinkowej atmosfery spotkań z piosenką na żywo dodamy trochę muzyki elektronicznej, która doskonale sprawdzi się przy tanecznej nocy.
Taneczne show Niesamowitym dodatkiem nadającym wieczorowi swojej wyjątkowości będzie występ taneczny, który dopełni atmosferę swingowo-jazzowej nocy.
3 daniowa kolacja serwowana z pairingiem win Specjalnie skomponowane na tę noc menu przeniesie do świata kulinarnych wrażeń, które dopełnią wina z naszej francuskiej winnicy Château Isolette.
Bufet dań ciepłych oraz zimnych Profesjonalizm, doświadczenie i kreatywność to główne cechy naszych mistrzów sztuki kulinarnej i cukierników. Z pasją i finezją stworzą zarówno zestaw przekąsek, dań oraz deserów, które będą do dyspozycji Gości przez całą noc.
Bar z szerokim wyborem alkoholi i koktajli Przez całą noc w barze nieodpłatnie dostępne będą trunki z naszych wytwórni: francuskie wino Château Isolette oraz lokalne piwo rzemieślnicze warzone według gdańskich receptur: Vrest, a także napoje bezalkoholowe oraz kawa i herbata. Szeroki wybór różnorodnych alkoholi z całego świata dostępny będzie za dodatkową opłatą.
Toast o północy Niechaj ten wspólnie wypity kieliszek musującego wina będzie dobrym początkiem Nowego Roku 2023, który mamy nadzieję, przyniesie wiele radości, zdrowia i realizacji planów.
Ważne informacje: Oferta limitowana i bezzwrotna
Wymagana przedpłata 100%
Bal przeznaczony wyłącznie dla osób pełnoletnich
Rozpoczęcie imprezy godz. 20.00
W uzasadnionych przypadkach Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu lub odwołania imprezy Rezerwacja:T: +48 58 670 35 35 E: reservations.sopot@radissonblu.comBlack & White Jazz Swing Night MenuKoktajl powitalny - godzina 20.00Wino musujące Rose MaryTatar wołowy z piklowanymi grzybkami shimei i ogórkiem konserwowymCeviche z tuńcyzka z cytrusami, koprem włoskim i kolendrąMini brioche z pieczonym burakiem, kozim serem, miodem i rukoląKolacja serwowana - godzina 21.00Zestaw klasycznyTerrina z pieczonej kaczki marynowanej w syropie klonowym z foie gras, czarną galaretką jeżynową oraz musem jabłkowym Poliki wołowe wolno gotowane z czarną glazurą, purée z pietruszki, sos ostrygowy, pieczoną czarną marchewką, czarną trufląTorcik Rocher z jagodą i czekoladąZestaw wegetariańskiTerrina z pieczonego kalafiora z mlekiem kokosowym, czarnym kawiorem winogronowym i musem z jabłkaCzarne ravioli z truflowym twarogiem z ricotty, puree z pietruszki, czarna trufla(w)Torcik Rocher z jagodą i czekoladąBufety od godz. 22.30 Bufet zimnyWołowina pieczona na różowo, tapenada z suszonych pomidorów i czarnymi oliiwkamiTatar z łososia z kaparami i kwaśną śmietanąKruche sałaty z wędzonym halibutem, jajkiem i dresingiem cytrusowo miodowymCezar z krewetkami, grzankami i serem grana padano Sałatka z kaszy kus kus z chrupiącymi warzywami bazylią Deska mięs pieczonych z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawinyWybór pieczywa z masłemBufet ciepłyZupa cebulowa z tymiankiem i białym winem Wołowina po burgundzkuPęczotto z grzybami i pastą truflową i serem grana padanoŁosoś pieczony z sosem cytrynowym Kremowa zapiekanka ziemniaczana au gratinBufet deserowyCzarno białe maccaronsy Pana cotta z czarną jeżyną Mus z mlecznej czekolady z galaretką crème de cassiseKurd jagodowy z owocamiOpen bar w godzinach 19.00 do 3.00Wino Château
Isolette Piwo VrestSoki owocowe, woda Kawa, herbata *Dodatkowa sprzedaż detaliczna alkoholi w barach