stat
Impreza już się odbyła

Bal Sylwestrowy Francuski Wersal w Villa AntoninA

Bal Sylwestrowy

Serdecznie zapraszamy na ekskluzywny Bal Sylwestrowy 2011/12 w Villa AntoninA "Francuski Wersal"

*wykwintne francuskie menu
*oprawa muzyczna w wykonaniu zespołu muzycznego "OSCAR"
*Open Bar- napoje alkoholowe i bezalkoholowe w cenie
*Pokaz sztucznych ogni
*Szampańska zabawa do białego rana
*Fontanna Czekoladowa

Menu
Serwowane przez kelnerów

Przystawka
Saumon Mariné- Rózyczki z marynowanego w soli morskiej i świeżych ziołach łososia z dodatkiem antipasti z cukinii

Zupa
Créme de champignons-krem z borowików z lanymi kluseczkami i łezką żubrówki

Danie główne
Canard a'la Marie-Antoinette -Pierś z kaczki a'la Maria Antonina

Deser
Créme brûlée- Krem brulee z karmelizowanym cukrem brązowym z dodatkiem owoców tropikalnych

Bufet gorący i zimny
Pieczony w całości pomarańczowo- marchewkowy łosoś
Terrina z sandacza aromatyzowana rodzynkami
Płatki marynowanego w morskiej bryzie łososia z kaparowo- truflowo oliwą
Marynowana w miodzie i wiinym occie duszona karkówka z dzika na kurkowym łożu
Płyta pieczonych zimnych mięs i pasztetów
Deska dojrzałych francuskich serów
Duszone w ziołach i czosnku mule Bouchan
Tymbaliki z mięs mieszanych
Mix Antipaste

Sałatki
Sałatka z młodych ziemniaczków w aromacie bekonu i czerwonej cebulki
Bukiet sałat z rucolli z dodatkiem mozarelli

Po Północy
Pikantna zuba gulaszowa z dodatkiem rzymskiego kminu i świeżej kolendry i francuską bagietką
Tradycyjne pieczone w całości prosię z myśliwskim sosem
Patera ciast
Zimne sosy, pieczywa