Serdecznie zapraszamy na wspaniałą, pełną atrakcji
Sylwestrową Noc w Hotelu Astor!ZABAWA W SALACH BANKIETOWYCH HOTELU ASTOR
Zabawę Sylwestrową w salach bankietowych poprowadzą Zespół Bravaton oraz DJ Robert (do Państwa wyboru). Wielkie otwarcie “Wieczoru” o godz. 20:00.
W cenę Balu wliczono:
* aperitif na powitanie Nowego Roku
* wykwintny bufet sylwestrowy wzbogacony kuchnią międzynarodową
* napoje bezalkoholowe (soki, woda mineralna, kawa, herbata - bez ograniczeń)
* 0,5 l wódki dla pary
* wybór deserów
* dodatkową atrakcję tego wieczoru stanowi program artystyczny - niespodzianka, loteria z licznymi nagrodami oraz pokaz sztucznych ogni.
* z przyjemnością zapewnimy Państwu nocleg w promocyjnej cenie już od 180,00 zł za pokój dwuosobowy.
*******************************************
Menu SylwestroweHotel ASTOR, Jastrzębia Góra
Sylwester 2006 / 2007
Welcome drink
Dania serwowane w formie bufetuZupyKrem z borowików z kroplą brandy
Minestrone z włoską nutą
Dania gorąceKurczak duszony ze szpinakiem w sosie winno-śmietanowym
Karkówka w sosie musztardowo-chrzanowym
Troć bałtycka w sosie cytrynowym
Tagiatelle na grillowanym bakłażanie z sosem grzybowym
DodatkiZiemniaki zapiekane z ziołami i rozmarynem
Risotto z dzikiego ryżu z koprem włoskim i szalotką
Warzywa gotowane
Zasmażana biała kapusta z rodzynkami
DeseryEgzotyczna sałatka owocowa
Sernik wiedeński
Lody z wybornymi sosami
Sylwestrowy Specjał Szefa Kuchni
Zimny bufetPlater wybornych ryb wędzonych
Wybór morskich ryb w galarecie
Śledzie na trzy sposoby /w oleju, w śmietanie, po kaszubsku/
Jajka nadziewane
Plater wędlin i pasztetów polskich
Tymbaliki z kurczaka
Karkówka faszerowana
Schab ze śliwką
Plater pieczystych / karczek wieprzowy, rostbeef, indyk/
Latynoskie pikantne klopsiki wieprzowe
Sylwestrowy SpecjałUdziec wieprzowy serwowany prosto z rusztu
SałatkiSałata Grecka z serem feta i oliwkami
Sałata z kapustą pekińską i wędzonym kurczakiem
Sałatka meksykańska z czerwoną fasolą i kukurydzą
Latynoska sałatka z melonem i krewetkami
Dodatki /marynaty/Papryka, ogórki, pieczarki, warzywa marynowane
SosyChrzanowy
Czosnkowy
Tatarski
Tysiąca Wysp
Balsamino
Salsa pomidorowo-paprykowa
Po północyBarszcz z pasztecikiem
Stogonoff drobiowy
*************************************************
REZERWACJA: tel. 058 77 15 555 * fax 058 77 15 100