stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024
gru 31

wtorek, g. 20:00 - 02:00

bilety 450 zł
ulgowy 120 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
Serdecznie zapraszamy na wspaniałą, pełną atrakcji
Sylwestrową Noc w Hotelu Astor!


ZABAWA W SALACH BANKIETOWYCH HOTELU ASTOR

Zabawę Sylwestrową w salach bankietowych poprowadzą Zespół Bravaton oraz DJ Robert (do Państwa wyboru). Wielkie otwarcie “Wieczoru” o godz. 20:00.

W cenę Balu wliczono:

* aperitif na powitanie Nowego Roku
* wykwintny bufet sylwestrowy wzbogacony kuchnią międzynarodową
* napoje bezalkoholowe (soki, woda mineralna, kawa, herbata - bez ograniczeń)
* 0,5 l wódki dla pary
* wybór deserów

* dodatkową atrakcję tego wieczoru stanowi program artystyczny - niespodzianka, loteria z licznymi nagrodami oraz pokaz sztucznych ogni.
* z przyjemnością zapewnimy Państwu nocleg w promocyjnej cenie już od 180,00 zł za pokój dwuosobowy.

*******************************************

Menu Sylwestrowe

Hotel ASTOR, Jastrzębia Góra
Sylwester 2006 / 2007

Welcome drink

Dania serwowane w formie bufetu

Zupy

Krem z borowików z kroplą brandy
Minestrone z włoską nutą

Dania gorące

Kurczak duszony ze szpinakiem w sosie winno-śmietanowym
Karkówka w sosie musztardowo-chrzanowym
Troć bałtycka w sosie cytrynowym
Tagiatelle na grillowanym bakłażanie z sosem grzybowym

Dodatki

Ziemniaki zapiekane z ziołami i rozmarynem
Risotto z dzikiego ryżu z koprem włoskim i szalotką
Warzywa gotowane
Zasmażana biała kapusta z rodzynkami

Desery

Egzotyczna sałatka owocowa
Sernik wiedeński
Lody z wybornymi sosami
Sylwestrowy Specjał Szefa Kuchni

Zimny bufet

Plater wybornych ryb wędzonych
Wybór morskich ryb w galarecie
Śledzie na trzy sposoby /w oleju, w śmietanie, po kaszubsku/
Jajka nadziewane
Plater wędlin i pasztetów polskich
Tymbaliki z kurczaka
Karkówka faszerowana
Schab ze śliwką
Plater pieczystych / karczek wieprzowy, rostbeef, indyk/
Latynoskie pikantne klopsiki wieprzowe

Sylwestrowy Specjał

Udziec wieprzowy serwowany prosto z rusztu

Sałatki

Sałata Grecka z serem feta i oliwkami
Sałata z kapustą pekińską i wędzonym kurczakiem
Sałatka meksykańska z czerwoną fasolą i kukurydzą
Latynoska sałatka z melonem i krewetkami

Dodatki /marynaty/

Papryka, ogórki, pieczarki, warzywa marynowane

Sosy

Chrzanowy
Czosnkowy
Tatarski
Tysiąca Wysp
Balsamino
Salsa pomidorowo-paprykowa

Po północy

Barszcz z pasztecikiem
Stogonoff drobiowy

*************************************************

REZERWACJA: tel. 058 77 15 555 * fax 058 77 15 100

Archiwalne edycje imprezy