Zapraszamy serdecznie Państwa do spędzenia tej wyjątkowej nocy, pełnej muzyki, śpiewu i tańca do białego rana w pięknych wnętrzach Lisewskiego Dworu.
Doskonałe menu według receptur naszego szefa Kuchni.
Szampańska zabawa przy muzyce na żywo i DJ-u.
A za oknami pięknie oświetlony zespół dworsko-parkowy.
Kolacja Sylwestrowa - godzina 20:00
Menu
Przystawka
Carpaccio z wędzonej i pieczonej cielęciny aromatyzowane oliwą truflową
w towarzystwie sałatki z marynowanej bulwy z kopru włoskiego z orzeszkami pinii
Zupa
Krem z bobu i pieczonej marchewki z grillowanym ananasem i płatkami gorgonzoli
Danie główne
Pieczona polędwiczka wieprzowa marynowana w trawie żubrowej podana na warzywnym julienne z czarnym sezamem zakrapiane Pesto z ziemniakami fondand z sosem Guinnes z dodatkiem serka mascarpone
Deser
Gotowana gruszka w białym winie i zapiekana z mango Crème brûlée podana z lodami pistacjowymi z nutą sosu karmelowo-imbirowego
Zakąski
Ruloniki z łososia nadziewane serem ricotta z chrzanem
Koktajl z krewetek z avocado i sosem koktajlowym podany na świeżym ogórku
Sałatka Grecka
Sałatka z matiasów z buraczkami i zieloną renetą podana z sosem musztardowym
Sałatka z grillowanego kurczaka i kalmarów z kiełkami sojowymi
z imbirem z słodko-ostrym sosem chilli
Sałatka z pieczonej polędwiczki wieprzowej z kozim serem i orzechami Pekan
z dresingiem z rucolli
Marynowane suszone śliwki w miodzie pitnym
i pieczone z gorgonzolą otulone szynką włoską
Vitello tonnato z rucollą i parmezanem z sosem z tuńczyka
Pieczona roladka z indyka nadziewana kasztanami podana z dresingiem żurawinowym
Pieczona rolada z boczku z suszonymi pomidorami podana z dresingiem czosnkowym
Pieczona roladka z kaczki faszerowana wątróbką drobiową
podana z dresingiem szczypiorkowym z curry
Marynaty
Masło smakowe
Wybór pieczywa
Bufet kawowy
Kawa, herbata (czarna, owocowa, zielona)
Bufet Deserowy
Mini tarta z konfiturą malinową, Tarta Cytrynowa, Mini tirami su
Mini mus czekoladowy z czarna porzeczką, Czekoladowa rolada z chrupiącymi prażynkami
Rolada marcepanowa z pistacjami, Sernik z wiśniami
Owoce filetowane
22:00-24:00
Live cooking
Befsztyk tatarski z: wołowiny, sarniny, młodego jelonka, z łososia
podane z marynatami
Po północy
Pieczone udźce z: dzika, jelenia, podane z pieczonymi buraczkami,
warzywami z grilla i sosami
Nad Ranem
Barszcz czysty
Napoje
Kawa
Herbata
Soki
Napoje gazowane
Open Bar w cenie balu - Lobby Bar dla miłośników cygar i dobrych trunków
Wino
Wódka
Whisky
Cognac
Rum
Tequila
Gin
Aperitif
Likier
Piwo
Dodatkowa niespodzianka: każdy z gości balu otrzymuje cygaro!
Cena 399 zł z osobę
Nocleg 149 zł / pokój dwuosobowy ze śniadaniem
Rezerwacja i sprzedaż zaproszeń
Tel: 606-366-937
e-mail: marketing@lisewskidwor.pl