Na wejścieKir Royale
Przystawki
Łosoś jurajski, kawior, ekler, sepia
Ravioli z ricottą i truflą
Danie głównePierś gęsi, kluski śląskie, kasztany, gruszka, czerwona kapusta
Filet z sandacza, fondant ziemniaczany, borowiki, dziki brokuł
DeserCrème caramel
Zakąski zimneSzczupak faszerowany
Tatary z polędwicy wołowej
Deski dojrzewających wędlin i serów
Oliwki marynowane w ziołach
Patee z gęsich wątróbek z karmelizowanymi owocami na kruchym ciasteczku
Sałatka warzywna z majonezem
Zielony ogórek faszerowany lokalnym twarożkiem
Szaszłyki mini caprese
Pasta z sera Gorgonzola z orzechami włoskimi na kruchym ciasteczku
Holenderski Matias z czerwoną cebulą i oliwą
Raki na ptysiu z śmietaną i kawiorem
Suszona dojrzewająca wołowina
Tarta ze szpinakiem i grecka fetą
Śliwki w czekoladzie
Praliny
Danie ciepłe w nocyKołduny z jagnięciną w rosole
Open barWoda mineralna, Coca-Cola, kawa, herbata
Wódka Ogiński
Wino hiszpańskie białe i czerwone
O godzinie 24:00 - toast NoworocznyDo hucznej zabawy zachęcać nas będzie grupa wodzirejów.
Zapraszamy do rezerwacji miejsc:58 341 67 85
info@villaeva.pl