stat
Impreza już się odbyła

Bal Sylwestrowy z noclegiem w Centrum Galion

Bal Sylwestrowy

Powitaj Nowy Rok z dala od wielkomiejskiego zgiełku w towarzystwie szumu fal morskich i szampańskiej zabawy do białego rana. Wykwintna polska kuchnia, profesjonalna obsługa, wybór Królowej i Króla Balu, pokaz Szefa Kuchni, konkursy, sprawią, że będzie to niezapomniane przeżycie.

gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
gru 31-1.01

wtorek - środa, g. 20:00

Sopot,
bilety 1090 zł
BAL SYLWESTROWY Z NOCLEGIEM - 299 zł / osoba
(249 zł / osoba - specjalna cena dla członków AZS*)
Pakiet obejmuje:
 Uroczysta kolacja Sylwestrowa z Balem pełnym niezapomnianych atrakcji
 Śniadanie
 Jeden nocleg w pokoju dwuosobowym (istnieje możliwość dopłaty do pokoju jednoosobowego 80 zł)
 Atrakcje: SPA (sauny, siłownia, jacuzzi), Strefa Nordic Walking, bilard.
 Mini Bal Sylwestrowy dla dzieci w godzinach 18.00 - 22.00

UROCZYSTA KOLACJA SYLWESTROWA

Przystawka
Carpaccio ze świeżego łososia w towarzystwie kaparów i szalotki

Zupa
Krem z zielonego groszku podany z miętą i migdałami

Sylwestrowe szaleństwo - danie główne

Roladki z polędwiczek wieprzowych nadziewane szparagami podane na sosie truflowo-borowikowym
Jamajska pierś z kurczaka podana w towarzystwie sosu z mango i kokosa
Grillowany stek z tuńczyka podany na sosie pieprzowo-maślanym
Krewetki królewskie w cieście tempura podane na czosnkowo-rozmarynowym maśle
Puree z czerwonej fasoli w towarzystwie czerwonego wina
Ziemniaki opiekane w tymianku i czosnku
Sałatka z rukoli i orzechów włoskich i podana w towarzystwie słodko-kwaśnego dresingu
Warzywa blanszowane

Szampańskie uniesienie - deser
Chłodnik śliwkowy z musem mascarpone

Zakąski zimne

Kaczka faszerowana bakaliami i wątróbką podana z musem żurawinowym
Rolada ze schabu faszerowana musem z tuńczyka
Boczek marynowany w solance ziołowej wędzony we własnej wędzarni
Sałatka karaibska z owocami morza
Biało-zielona sałatka z kalafior, brokuł, fasoli i sera feta
Duet z sandacza i łososia zroszony jabłkową mgiełką
Wątróbka drobiowa owinięta boczkiem podana na jabłkowym krążku
Półmisek ryb wędzonych własnego wyrobu
Pieczywo, masło

Zakąski ciepłe

Delikatnie pikantna zupa meksykańska
Cukinia faszerowana czosnkiem i wieprzowina, zapiekana z serem pleśniowym

Napoje

Sok 0,5 l i woda 0,5 l na osobę
Wódka biała - 0,5 l na 4 osoby
Wino musujące - 100 ml na osobę
Kawa, herbata