Hotel Amber zaprasza na ostatkowy bal karnawałowy organizowany dnia 1 marca 2014 roku, sobota. Start o g 20.
Oprawa muzyczna zapewniona przez doświadczonego DJ'a.
Cena 140 zł za osobę.
W cenie bogate menu oraz pół litra wódki lub butelka wina na parę.
Informacje i zapisy: 534808604 lub 510046505
Menu:BUFET CIEPŁYKrem z pieczonej papryki z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
Zraziki drobiowe z mozzarellą i warzywami owinięte bekonem podane na włoskim rizzoto
Medaliony z polędwiczki wieprzowej s sosie z runa leśnego
Żeberka BBQ podane z sałatką 'Coleslaw'
Filet z dorsza w cieście parmezanowym ułożony na ratatui
Kluseczki "gnioki"z ciasta parzonego z okrasą boczkową
Ziemniaki "weges"z ziołami
Bukiet warzyw z klarowanym masłem i sezamem
Ogrodowe sałaty z vinegret z pestek granata
BUFET ZIMNYPaluszki grissini z melonem otulone szynką parmeńską
Rolada serowa w prażonym sezamie faszerowana marynatami
Tymbaliki z ozorków cielęcych z chrzanem
Duet tartoletek z łososiem i krewetkami, riccotą i wędzonym pstrągiem
Polędwiczka z wędzonym serem i śliwką otulona ciastem francuskim
Roladka z królika w blanszowanymi warzywami
Tortilla z szpinakiem,suszonym pomidorem i wędzonym łososiem
Pstrąg po Gdańsku faszerowany grzybami w cytrynowej galaretce
Koktajl z awokado ,szyjek rakowych z przepiórczym jajem
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Sałatka brokułowa z camembertem, stripsami z kurczaka, suszonymi pomidorami skąpana sosem vinegret z ziarnami prażonej dyni
Sosy zimne, pieczywo bankietowe
BUFET DESEROWYShoty owocowe z galaretką i musami smakowymi
Ciasta z domowego wypieku
Sałatka owocowa z likierem
KAWA I HERBATAbez ograniczeń
ZAPRASZAMY!