stat
Impreza już się odbyła
Aktualna impreza
Bal Andrzejkowy 2024

Bal karnawałowy w hotelu Amber

bal

Hotel Amber zaprasza na ostatkowy bal karnawałowy organizowany dnia 1 marca 2014 roku, sobota. Start o g 20.
Oprawa muzyczna zapewniona przez doświadczonego DJ'a.

lis 29-30

piątek - sobota, g. 20:00

Gdynia,
bilety 325 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
Cena 140 zł za osobę.

W cenie bogate menu oraz pół litra wódki lub butelka wina na parę.
Informacje i zapisy: 534808604 lub 510046505

Menu:

BUFET CIEPŁY
Krem z pieczonej papryki z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
Zraziki drobiowe z mozzarellą i warzywami owinięte bekonem podane na włoskim rizzoto
Medaliony z polędwiczki wieprzowej s sosie z runa leśnego
Żeberka BBQ podane z sałatką 'Coleslaw'
Filet z dorsza w cieście parmezanowym ułożony na ratatui
Kluseczki "gnioki"z ciasta parzonego z okrasą boczkową
Ziemniaki "weges"z ziołami
Bukiet warzyw z klarowanym masłem i sezamem
Ogrodowe sałaty z vinegret z pestek granata

BUFET ZIMNY
Paluszki grissini z melonem otulone szynką parmeńską
Rolada serowa w prażonym sezamie faszerowana marynatami
Tymbaliki z ozorków cielęcych z chrzanem
Duet tartoletek z łososiem i krewetkami, riccotą i wędzonym pstrągiem
Polędwiczka z wędzonym serem i śliwką otulona ciastem francuskim
Roladka z królika w blanszowanymi warzywami
Tortilla z szpinakiem,suszonym pomidorem i wędzonym łososiem
Pstrąg po Gdańsku faszerowany grzybami w cytrynowej galaretce
Koktajl z awokado ,szyjek rakowych z przepiórczym jajem
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Sałatka brokułowa z camembertem, stripsami z kurczaka, suszonymi pomidorami skąpana sosem vinegret z ziarnami prażonej dyni
Sosy zimne, pieczywo bankietowe

BUFET DESEROWY
Shoty owocowe z galaretką i musami smakowymi
Ciasta z domowego wypieku
Sałatka owocowa z likierem

KAWA I HERBATA
bez ograniczeń

ZAPRASZAMY!