Serdecznie zapraszamy na BAL KOTYLIONOWY
Gwarantujemy, że zostaniecie Państwo profesjonalnie obsłużeni przez naszych kelnerów, a o Wasze podniebienia zadba Szef Kuchni wraz ze swoim zespołem kucharzy
OPRAWĘ MUZYCZNA BALU PROWADZI DJ-VICEK
Menu w formie bufetu zakąskowego:
Danie gorące:
- Węgierska zupa gulaszowa
Dania zimne:
- Zawijaniec z serem i szynką
- Pierś nadziewana szpinakiem
- Roladki węgierskie
- Cukinia faszerowana z mozzarellą i papryką
- Pasztet leśniczego
- Karkówka z dipem chrzanowym
- Łosoś marynowany na zimno
- Śledzie "Czardasz"
- Sałatka z pieczonego buraka
- Bankietki
- Smalec węgierski z ogórkiem kiszonym
- Masło, pieczywo
Napoje zimne 500 ml na osobę:
- Soki
- Woda niegazowana z cytryną
Napoje gorące:
- Kawa lub herbata bez ograniczeń
ALKOHOLE WE WŁASNYM ZAKRESIE
KOSZT OD OSOBY - 99 zł.
Szczegółowe informacje pod nr tel.
(58) 553-40-12
ZAPRASZAMY