stat
Impreza już się odbyła
Aktualna impreza
Bal Andrzejkowy 2024

Bal sylwestrowy 2007

Bal Sylwestrowy

gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
sty 25

sobota, g. 19:00

bilety 58 - 141 zł
Kup bilet
Mamy zaszczyt zaprosić Państwa do spędzenia Zabawy Noworocznej
w Hotelu Opera położonym w zaciszu zalesionych wzgórz Sopotu.
Sylwester w Hotelu Opera to niezapomniane chwile przy rytmach najlepszych
nagrań, zapewniających szampańską zabawę do białego rana!
Kaprysy Państwa podniebień zaspokoją specjały Szefa Kuchni Michała Kuncewicza.
O północy będą Państwo mieli
możliwość podziwiać pokazy sztucznych ogni przy
akompaniamencie muzyki oraz strzelających korków szampana!

Cena Balu

350 zł/os.

W cenę wliczone jest:

Welcome Drink
Bogate Menu
Wino francuskie bez ograniczeń
Kawa / Herbata / woda mineralna / soki owocowe
Wino musujące na powitanie Nowego Roku
Pokaz sztucznych ogni, konkursy i inne atrakcje

Menu

Uroczysta kolacja

Łosoś marynowany w szampanie i anyżowym koperku jako Carpaccio, skropiony cytrynowym sosikiem z dodatkiem paprykowych chipsów.
Consome z wiejskiej kaczki z lanymi kluseczkami plasterkami borowikowymi.
Pieczona polędwiczka wieprzowa szpikowana serem gorgonzola na sosie balsamicznym ułożona z rożkiem francuskim z nadzieniem z leśnych grzybów i czarnych trufli.
Pikantne lody chili z malinową marmoladą i aromatyczną miętą.

Bufet zimny
Płatki polędwicy z parmezanem i suszonymi pomidorami.
Pasztet z dzika z borówkami.
Terina z soli i krewetek.
Kaczka faszerowana.
Capresse z pomidorami.
Pstrąg w galaretce z białego szampana.
Łosoś podwędzany w jałowcu i aromatycznych ziołach.
Górka pieczona z suszonymi owocami.
Sos tatarski.
Sos tysiąca wysp.
Sos miodowo-koperkowy.
Dresing balsamiczno-orzechowy.
Sos bazyliowy.u
Masełko, pieczywo smakowe, bułeczki koktajlowe.

Sałatki
Kolorowe sałaty z dresingiem.
Sałatka z marynowanych gruszek i prażonych migdałów.
Sałatka z bakłażanów i wędzonego kurczaka.

Bufet gorący
Krem ze złocistej dyni z migdałami.
Ragout z giczek indyczych z ananasem.
Pilaw cytrynowy.
Warzywa blanszowane.
Zraziki wieprzowe z grzybami i mozzarellą.

Słodkości
Sernik wiedeński z brzoskwiniami.
Mus czekoladowy z wiśniami.
Gruszki w karmelu.
Kosz owoców.
Deska serów z krakersami.
Kawa, herbata.

Rezerwacje przyjmuje oraz udziela wszelkich informacji Recepcja:
Hotel Opera, 81-829 Sopot, ul.Moniuszki 10
tel. (58) 5555-600, fax (58) 5555-601, e-mail hotel@hotelopera.pl

Zapraszamy na szampańską zabawę

Dyrekcja i pracownicy Hotelu Opera