31 grudnia 2009r (czwartek)
Danie główne:
- aperitif na powitanie
- zupa krem z pieczarek podana z groszkiem ptysiowym na śnieżnym obłoku
- polędwiczki wieprzowe w czerwonym winie serwowane wśród warzyw blanszowanych
- ziemniaki po staropolsku
Zakąski:
- pstrąg w cytrynowej galarecie
- schab po kalifornijsku w maladze
- śledzie w oleju na sposób kaszubski
- salsa
- sałatka grecka z sosem Vinaigrette
- paterka z wędlinami, serami i pieczystym z gamą sosów różnych
Deser:
- Fantazja bananowa
(Banany zapiekane w cieście w sosie żurawinowym)
- ciasto
Dania ciepłe:
- 23.00 - Sarna płonąca macerowana ziołami
- 02.00 - 03.00 - barszcz czerwony z pasztecikiem
Kawa, herbata bez ograniczeń.
Napoje, soki - 0,5 l na os., wino musujące - 1 na parę
Dla chętnych istnieje możliwość zorganizowania kuligu zakończonego ogniskiem z pieczeniem kiełbasek i grzańcem.
Dodatkowo proponujemy Państwu nocleg w promocyjnej cenie.