Zapraszamy serdecznie po raz kolejny na niezapomniany bal sylwestrowy w restauracji "Del Mar" wszystkich ceniących sobie szampańską zabawę, wyśmienitą kuchnię i profesjonalną obsługę. Oprawę muzyczną zapewnia nasz sprawdzony DJ z najlepszymi przebojami lat 70-tych, 80-tych, 90-tych i współczesnych.
MENU SYLWESTROWE 2012/2013:
Przystawka:
Carpaccio z polędwicy wołowej, podane z rukolą i octem balsamico
Zupa:
Krem z różyczek kalafiora, podany z chrupiącą szynką parmeńską i prażonymi migdałami
Danie główne:
Vol-au-vent z sandaczem w sosie szafranowym z szyjkami rakowymi
Deser:
Tiramisu
Zakąski:
Świeży łosoś z czarnym kawiorem, podany na ziołowej grzance
Tatarki wołowe z klasycznymi dodatkami
Dziczyzna zapiekana w jałowcu
Schab zapiekany w maladze
Terina drobiowa faszerowana porem, zapiekana boczkiem i serem
Śledź marynowany w oleju z cebulą i białym chilli
Śledź po kaszubsku
Karkówka pieczona w bazylii
Parfait z gęsich wątróbek na chrupiącej grzance
Pikantne pałeczki kurczaka
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sałatka z grillowanym kurczakiem i rukolą
Słodki bufet
Godzina 1:00 Bogracz cielęcy
Godzina 3:00 Barszcz domowy z mięsnym pasztecikiem
Napoje i alkohol dla każdej pary:
0,7l Wódki (lub wymiana na butelkę wina białego lub czerwonego)
2l soku
2 lampki szampana o północy
Kawa i herbata w formie bufetu.
Cena za parę - 550 zł