stat
Wydarzenie już się odbyło

Jak co roku w Sztuczce będzie można spróbować wina Beaujolais oraz stworzonego na tą okazję francuskiego menu.

żabie udka / czosnek / natka pietruszki
frog legs / garlic / parsley

parfait foie gras / wędzona śliwka
foie gras parfait / smoked prune

klasyczna zupa cebulowa
classic onion soup

dorsz / ratatouille
cod / ratatouille

polik wołowy po burgundzku
beef cheek bourguignon

crepes suzette

Wino / Wine
Joseph Drouhin, Beaujolais Nouveau 2014
(butelka na osobę / bottle per person)


Menu jest serwowane od 20 do 23 listopada, wyłącznie po wcześniejszej rezerwacji stolika
menu is available (20.11-23.11.2014) for pre-booked reservations

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    160 zł
Menu 6-daniowe + butelka wina Beaujolais 2014
Koszt / Price 160 zł - osoba / person
serwis kelnerski płatny dodatkowo -10 % / extra service charge - 10 %)