stat
Impreza już się odbyła

Beaujolais Nouveau

21 Listopada serdecznie zapraszamy na święto młodego wina. Przygotowaliśmy menu specjalne, a w nim między innymi bisque z krewetek, ostrygi, królik, halibut a na deser przepyszny fondant. Zaczynamy już od 16:00.

kwi 24-25

środa - czwartek

Bielkówko Kolbudy,
maj 5

niedziela, g. 12:00 - 16:00

Sopot,
Amuse Bouche
rilletes z kaczki z espumą z maślanki

Zupa
Bisque z krewetek                                                                                              
crème fraiche/ szczypior/ pomidorki cherry/ groszek cukrowy

Przystawka ciepła
Ostrygi La Speciale Le Gall                                                                                               kawior z jabłka/espuma jabłkowa/puder ziołowy

Danie Główne

Skok z królika
kasza pęczak/ mus z pietruszki/ karmelizowana marchew z orzechami/ brukselka/ cukinia

lub

Halibut                                                                                                                 
gruszka/ seler naciowy / orzeczki pini /pieczarka / ziemniak parisienne  oliwa krewetkowa

Intermezzo
lody czarny bez

Deser
Fondant czekoladowy                                                                                            
ser roquefort/ słona kruszonka/ chips z gruszki /sos truskawkowy

Wino
Beaujolais Nouveau 2019
150ml 22 zł  
0,75l 99 zł

Cena Menu Bez Wina: 129 zł od osoby

Przeczytaj także