Serdecznie zapraszamy na wyjątkową kolacje, podczas której zaserwujemy specjalne menu degustacyjne przygotowane przez Szefa Rafała Wałęsę, połączone z piwami rzemieślniczymi z AleBrowaru.
Kolacje poprowadzi Michał Saks, współzałożyciel i główny piwowar AleBrowaru, pierwszego polskiego browaru notowanego na liście 100 najlepszych browarów według prestiżowego portalu RateBeer. Michał to domorosły piwowar i miodosytnik z wieloma sukcesami na koncie min. Zdobywca 1. Nagrody w Konkursie Piw Rzemieślniczych na Festiwalu Birofilia 2011 w Żywcu (za piwo ciemne) oraz zwycięzca w kategorii "Miody Ziołowe" oraz zdobywca nagrody BEST OF SHOW dla najlepszego miodu w konkursie MAZER CUP 2010 (największym i najbardziej prestiżowym konkursie miodów pitnych na świecie) organizowany w Boulder w Kolorado.
MENUłosoś / melon / estragon
salmon / melon / tarragon
AleBrowar&Pintia, Madziar Festival B-Day 5.0, Gose Arbuzowewątróbka / dynia / szałwia / gruszka
chicken liver / pumpkin / sage / pear
AleBrowar, Not So Scary, New England IPAozory / dymka / grzyby
veal tongue / spring onion / mushrooms
AleBrowar, Rowing Jack, IPAkalmar / pomarańcza / ikra / pszenica
squid / oragne / roe / wheat
AleBrowar, Lady Blanche, Belgijski Witbierczekolada / śliwka / kawa
chocolate / plum / coffee
AleBrowar, RIS Lato - (śliwka) Napojewoda mineralna / mineral water
kawa/coffee Mauro, herbata/tea Althaus
Koszt100 zł/osobę
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)