Beza Pavlova Królowa wśród bez!
Z ogromną radością zapraszamy Was do naszej nowej, nowoczesnej przestrzeni cukierniczej DulciConcept - miejsca, które powstało z pasji do pieczenia, edukacji i wspólnego tworzenia.
Tym razem bohaterką dnia będzie BEZA PAVLOVA - uwielbiana przez wielu amatorów słodkości.
Podczas 3 godzin warsztatów dowiesz się jak przygotować śnieżnobiałą i delikatna bezę, przygotujesz krem idealnie do niej pasujący, a na koniec cudownie ją udekorujesz.
To nie wszystko efektami swojej pracy będziesz mógł się podzielić z najbliższymi, zabierając swoje dzieło ze sobą!
Nazywam się
Julia Janczyk i jestem założycielką Dulci Concept. Jako technolog żywności, a także pasjonatka cukiernictwa, z przyjemnością podzielę się z Tobą moją wiedzą i doświadczeniem . W kameralnej i przyjaznej atmosferze (do 10 osób), zaprezentuję cały proces i techniki cukiernicze.
Cena warsztatów obejmuje:
Udział w zajęciach, niezbędne materiały, skrypt z przepisami, kawa/herbata/ zimne napoje.
A to co przygotujesz możesz zabrać ze sobą lub skonsumować na miejscu wybór zostawiam Tobie
Ilość miejsc ograniczona!Nie czekaj zapisz się już dziś:510 004 091julia@jdulci.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.