Znany artysta Skiba w roli Kapitana, porwie Państwa na Bezludną Wyspę i poprowadzi do samego serca tropikalnej zabawy.
Po powitalnym aperitifie rozpoczną się sylwestrowe szaleństwa w rytmie muzyki grupy "Vini Band". Za sprawą czarów naszych kucharzy sprawimy, że będzie to jedna z tych nocy, która będzie długo i ciepło przez Państwa wspominana.
Tego wieczoru będzie wiele niespodzianek. Wśród nich gwiazdy i znane twarze ze szklanego ekranu
Szef Kuchni Andrzej Jakomulski przygotował specjalnie dla Państwa
MENU SYLWESTROWE
PRZYSTAWKA
Tatar z halibuta z wędzonymi krewetkami i sosem limonkowym
ZUPA
Krem truflowy z bezą
DANIE GŁÓWNE
Roladka ze strusiny z bukietem szparag i borowikowym gratin
w akompaniamencie sosu porto
DESER
Borówkowy krem brulle
BUFET ZIMNY
Sałatka z mango i krewetek w kokosie
Sałatka z melonem i figami
Sałatka z wędzoną polędwicą
Sałatka z parmezanem i oliwą truflową
PRZYSTAWKI
Terina z gęsi z sosem z czarnego bzu
Trio ryb wędzonych
Fantazje z drobiu na liściach kokosa
Ryby faszerowane szpinakiem i szyjkami rakowymi
Udziec wieprzowy
Ostrygi na lodzie
BUFET CIEPŁY
Zupa z kurczaka i krewetek z grzybami mun
Filet z dorady królewskiej w liściach bananowca
Przepiórki w sosie imbirowym
Zapiekanka warzywna
Borowiki w cieście francuskim
DESERY
Filety z owoców egzotycznych
Musy czekoladowo-owocowe
Tort Royal
Truskawkowe tiramisu
POKAZY SZTUKI KULINARNEJ NA OWOCACH MORZA I CYTRUSACH
PO PÓŁNOCY
Potrawka z dziczyzny
NAPOJE
kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, Pepsi, Mirinda, 7UP
wódka Luksusowa 0,5l lub wino włoskie 0,7l / para
lampka szampana / osoba