Serdecznie zapraszamy do skorzystania z oferty Brunchu Wielkanocnego -9 kwietnia w godzinach 14.00-18.00.
MENU
ZIMNY BUFETJajka faszerowane
pastą pieczarkową / musem rakowym z koprem
Rostbef pieczony na różowo z czerwonym pieprzem i rozmarynem
Pasztet z kaczki z suszoną śliwką
Sałatka z kaszy jaglanej z suszonymi pomidorami i oliwkami
Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym
Śledź po kaszubsku z migdałami
ZUPYTradycyjny żurek na zakwasie
Minestrone z ciecierzycą
DANIA GŁÓWNEPieczona pierś z indyka w ziołach cytrusowych
Gnocchi z masłem i szałwią
Pstrąg tęczowy w sosie marchewkowym
Lazania z burakami i kozim serem
Brokuł z fetą i migdałami
DESERYMazurek
Babka Wielkanocna
NAPOJE Kawa, herbata, woda smakowa
Rezerwacja
tel. + 48 728 345 601
restauracjavv@radissonblu.com