stat
Impreza już się odbyła

Serdecznie zapraszamy Państwa na niedzielny brunch do Hotelu Haffner.

wrz 13

sobota, g. 19:00 - 02:00

Gdynia,
bilety 450 zł
gru 24

środa, g. 17:00 - 21:00

Sopot,
bilety 560, 660, 770 zł
Tym razem, nasz Szef Kuchni - Łukasz Szczepaniak - zaserwuje Państwu m.in:
- krążki rybne faszerowane owocami morza 
- wieprzowinę faszerowaną oliwkami i suszonymi pomidorami
- sałatkę z grillowanego bakłażana ze świeżymi warzywami i sosem czosnkowym
- zupę fasolową z pomidorami
- filet z grillowanego okonia, podany na krązkach kalmarów z pomidorami
- kebaby jagnięce, z dodatkiem czarnych oliwek i dipem jogurtowym ze świeżym ogórkiem
...oraz znacznie więcej! 

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.