stat
Impreza już się odbyła

Brunch w Sztuce Wyboru

Brunch w formie bufetu w Sztuce Wyboru!
Menu przygotowały dla was Tosia i Śliwka z Burczymiwbrzuchu!

cze 28-29

piątek - sobota, g. 15:00

Wstęp wolny

22 czerwca - 21 lipca 2024, g. 18:00

Gdynia,
Wstęp wolny
Zapowiada się przepysznie!

Na stole znajdziecie: gofry!

Dodatki słodkie: cukier puder, miód, mascarpone waniliowe, owoce sezonowe: truskawki, czereśnie, morele.

Dodatki słone: ser żółty, ser pleśniowy, rukola, wędlina, wędzony łosoś, pomidory, rzodkiewki, ogóreczki.
Sosy: jogurtowo-ziołowy, miodowo-musztardowy

Pieczywo: pszenno-żytnie, słodka chałka

Pasty:
- pasta z makreli
- pasta jajeczna z curry
- twarożek z miętą, chilli i rzodkiewką

Napoje:
- Lemoniada z kwiatami i truskawkami
- Woda z ogórkiem, limonką i miętą

Do każdego śniadania: wytrawny szprycer z białego wina! #nazdrowie

kiedy?
sobota, niedziela (10-14)

Cena śniadania: 25zł / os

Zapraszamy!


www.burczymiwbrzuchu.pl
instagram.com/sliwkamarta
instagram.com/tochabrocha

---------------------------------------

Breakfast Buffet in Sztuka Wyboru!

The menu has been prepared by Tosia and Śliwka from Burczymiwbrzuchu !

Get ready for a mouth-watering experience!

This time on our table you will find: waffles!

Sweet additions: powdered sugar, honey cottage cheese with blueberries, mascarpone, seasonal fruits: strawberries, sweet cherries, apricots.

Savoury additions: yellow cheese, blue cheese, rucola, cold meats, smoked salmon, tomatoes, radish.

Dips: yoghurt and herbs.


Bread: wheat-rye, sweet challah.

Pastes:
- mackerel paste
- egg paste with curry
- cottage cheese with mint, chilli and radish

Drinks:
- Lemonade with flowers and strawberries
- Water with cucumber, lime and mint


Get a spritzer to each breakfast for free!

when?

Saturday, Sunday (10 AM - 2 PM)

See you!