Bufet zimnyGrzanki z kozim serem i gruszką
Pomidory po Prowansalsku z kruszonkąziołową
Sałatka nicejska
Vol au vent z musem z wątróbką drobiową
z brandy
Deska serów i wędlin
Ciasto francuskie z karmelizowanączerwoną cebulą i francuskim salami
Bufet sałatkowy
Pikle
Oliwy smakowe
ZupaFrancuska zupa cebulowa
Bufet ciepłyRagu rybne z oliwkami i kaparami
Pierś z kurczaka faszerowana ziołamiprowansalskimi i serem pleśniowym, sospieczeniowy
Boeuf Bourguignon
Warzywne ratatouille
Ziemniaki zapiekane z rozmarynem
Fasolka szparagowa z masłem czosnkowym
Bufet deserowyCrème brulee
Tarta tattin
Desery domowe
Owoce
W godzinach 13:00-16:30
Cena za osobę dorosłą: 145 PLN
Dzieci w wieku 3-12 lat: 50% ceny
Dzieci do 3 r.ż bezpłatnie
Rabat na wszystkie wina z karty -20%