Zapraszamy na Sylwestra Carnival Forever 2018r. w Villa Eva! Bal Noworoczny rozpoczynamy o godzinie 20:00.
Na początek powitamy Gości kieliszkiem Snow Lady
Przystawka zimnaCielęcina pieczona w ziołach z sosem z tuńczyka i kaparów
Przystawka ciepłaPieczone borowiki na kruchym ciasteczku, a do tego polędwica Bresaola
Danie główneKuropatwa nadziewana truflami i farszem z dziczyzny, garnirowana kluskami
Po daniu głównymSorbet pomarańczowy z likierem Cointreau
DeserCiastko czekoladowe z wiśniami w likierze i bitą śmietaną
Na zimnoPâté z gęsiej wątróbki z karmelizowanymi owocami i konfiturą z czerwonej cebuli
Pieczony Rostbef w kolorowym pieprzu z sosem chrzanowym
Terrina z bażanta z morelami
Roladki z cielęciny z kozim serem i orzechami włoskimi
Fileciki śledziowe na carpaccio z buraków
Fileciki śledziowe na carpaccio ze złotej renety
Sałatka z krewetkami i karmelizowanym, świeżym ananasem pod sosem curry
Sałata z pieczoną dynią w ziołach, kasztanami, kozim serem i dressingiem miodowo-musztardowym
Owoce, orzechy, marynowane borowiki i maślaki
Sosy: cumberland, ćwikła z chrzanem
Około godziny 01:00 w nocyTradycyjne kołduny z jagnięciną w barszczu
W cenie menu są również napoje i alkoholeWoda mineralna, Coca-Cola, kawa oraz herbata
Wódka Platynowa oraz delikatnie wytrawne hiszpańskie wino białe i czerwone
O godzinie 24:00 - toast Noworoczny i pokaz fajerwerkówDo hucznej zabawy zachęcać nas będzie grupa wodzirejów z Poznania!
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wyjątkowym Balu,
Ewa i Tadeusz Kulczyccy