Szanowni Goście, Zapraszamy Was 8 listopada, na wyjątkową kolację z winami z niewielkiego Domu Szampańskiego - Crucifix Père et Fils. Tego wieczoru zaprezentujemy Wam łącznie 8 różnych szampanów, z wyjątkową możliwością spróbowania 5 różnych roczników Siganture. Kolacja rozpocznie się o godzinie 20:00, a poprowadzi ją nasz Winny Edukator - Mateusz Hermanowski.
na startostryga fine de belon n°2 . różany mignonette
Crucifix Père et Fils, La Grande Réserve Premier Cru Extra Brut NVselekcja przystawekchleb za zakwasie . masło cebulowe z miso . pikle
bakłażan . jogurt grecki . pistacje . koper włoski . dressing truflowo-pomidorowy
tatar wołowy . dijon . marynowane podgrzybki . chrust ziemniaczany
grillowane kalmary . tzatziki . jalapeño . kukurydza . kolendra
wędzona troć fiordowa . chrzan . por . remulada z selera . nori
Crucifix Père et Fils, Signature Premier Cru Extra Brut 2008
Crucifix Père et Fils, Signature Premier Cru Extra Brut 2009
Crucifix Père et Fils, Signature Premier Cru Extra Brut 2011
Crucifix Père et Fils, Signature Premier Cru Extra Brut 2012
Crucifix Père et Fils, Signature Premier Cru Extra Brut 2013łosoś szkocki , sos maślany . soczewica czarna beluga . cukinia . kiszona cytryna
Crucifix Père et Fils, Les Craies Blanc de Blanc Premier Cru Extra Brut NVkaszanka francuska . puree z kalafiora . żurawina
Crucifix Père et Fils, LIncandescente Premier Cru Rosé Extra Brut 2013de-serser blue Stilton . chutney z gruszki . krakersy gryczane
napojewoda . kawa . herbata
koszt599 zł | osoba
(serwis kelnerski, płatny dodatkowo, 12,5%)
Zapraszamy do rezerwacji miejsc:
booking@vinissimorestaurant.pl