stat

Chefs Trio - trzech mistrzów, trzy regiony

Chefs Trio - trzech MISTRZÓW, trzy REGIONY, jeden WYJĄTKOWY wieczór - Dominik Karpik, Przemysław Sieradzki i Erick Brännström.

Kucharze:

  • Dominik Karpik - Restauracja Mercato

  • Przemysław Sieradzki - Restauracja Giewont

  • Erick Brännström - Vildakocken



MENU:
Gęś | Zupa Grzybowa | Chleb | Masło | czosnek | miód
Goose | Mushroom Soup | Bread | Butter | garlic | honey

Troć arktyczna | koper | topinambur | chrzan
Arctic trout | dill | Jerusalem artichoke | horseradish

Eskalopki z foie gras | moskol | konfitura z wiśni i lawendy
Escalopes with foie gras | moskol | cherry and lavender jam

Sandacz | beurre blanc | kawior Antonius | sałatka
Pike-perch | beurre blanc | Antonius caviar | salad

Francuska jagnięcina | puree ziemniaczane | mizeria | sos pieprzowy
French lamb | mashed potatoes | cucumber salad | pepper sauce

Renifer | grzyby | jagody | ziemniak
Reindeer | mushrooms | berries | potato

Jabłko | żubrówka | trawa żubrowa | cytryna | biała czekolada
Apple | bison grass | lemon | white chocolate

Kolacja z selekcją napoi alkoholowych lub bezalkoholowych
Dinner with beverages selection alcoholic or non-alcoholic

Rezerwacja: Booking58 778 74 42 mercato.gdansk@hilton.com

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    799 zł
799 PLN os./per.
gru 24

wtorek, g. 19:00

bilety 365 zł
gru 25-26

środa - czwartek, g. 16:00

bilety 269 zł
ulgowy 135 zł