W kameralnej atmosferze, otoczeniu pięknymi detalami, odkryjesz świat dzikich roślin jadalnych.
Nasze roślinne menu, inspirowane dziką naturą, obfituje w nietuzinkowe dodatki. Każdy składnik opowiada historię i przenosi na niezwykłą podróż przez chaszcze i zarośla. Esencją naszej kuchni są chwasty - magnez dla smakoszy poszukujących nowych doznań.
* To spotkanie dla Ciebie, jeśli *
- szukasz okazji do świętowania życia bez powodu
- uwielbiasz próbować nowych smaków
- jedzenie to dla Ciebie coś więcej niż szybki posiłek
- chcesz spróbować dzikich roślin jadalnych
- jesteś foodisem i sprawdzasz smaczne nowości na mapie Trójmiasta
- chcesz poznać ciekawe życia osoby
MENU: > chleb na zakwasie | puszysta feta | ziarnopłon | kiełki z wiesiołka
> zupa z chrzanem | ziemniaczane chrupiące gniazdko | podagrycznik | dziki szczypiorek
> ravioli z chwastopesto | pokrzywa | czosnaczek | chipsy z bluszczyku kurdybanku
> galaretki z prosecco | jadalne kwiaty | napar z klitorii
> lemoniada z sosny i jałowca
> shrub jabłkowy | tymianek | brzoskwinie
> shot domowej nalewki z dzikich owoców
Daj się zaprosić na prawdziwą kulinarną przygodę, gdzie tradycja łączy się z nowoczesnością, a każde danie to dzika opowieść, którą chcemy się z Tobą podzielić.
Chwasty zerwane, bąbelki już się chłodzą teraz brakuje już tylko Ciebie.