Dalekomorski Sylwester czyli rozrywkowa i kulinarna wyprawa przez morza i oceany do miejsc pełnych smaku i poruszającej, tanecznej muzyki dobrze znanej i lubianej.
Podczas DALEKOMORSKIEGO SYLWESTRA:- DOPŁYNIEMY DO LAGUNY PRZYSMAKÓW NA WYŚMIENITĄ UCZTĘ KULINARNĄ INSPIROWANĄ POTRWAMI Z NAJDALSZYCH ZAKĄTKÓW ŚWIATA,
- WPŁYNIEMY NA OCEAN MUZYCZNYCH SZLAGIERÓW GRANYCH PRZEZ DJ'A "POSEJDONA",
- PRZEPŁYNIEMY MORZE EKSCYTUJĄCYCH KONKURSÓW Z NAGRODAMI,
- ZAWINIEMY DO PORTÓW Z OPEN BARAMI - BEZ LIMITU.
POBIERZ OFERTĘBILETY W DWÓCH WARIANTACH:WYPRAWA MORSKA - 450,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami - bez limitu.
WYPRAWA OCEANICZNA - 620,- zł/os.Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami - bez limitu. Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym, Noworoczny Brunch, miejsce postojowe.
PRZEWIDZIANE ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA PODRÓŻNIKÓW, KTÓRZY PRZEKONAJĄ PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH - informacja w hotelowej recepcji.
Dalekomorski rejs rozpoczynamy o godzinie 20:00. Mile widziane stroje wieczorowe.
WELCOME DRINK:Perła Karaibów: Rum / sweet&sour / Cydr /mięta
MENUPRZYSTAWKA:Wędzona pierś z kaczki z imbirową glazurą, żurawinową galaretką z brandy i marynowanym jabłkiemowocowy.
ZUPA:Krem z pieczonej dyni z pomarańczami, palonym masłem i ravioli borowikowym
DANIE GŁÓWNE:Łosoś w miodzie i musztardzie francuskiej na puree z pieczonego selera, kasztanów i chrzanu, cytrynowy bulgur z owocami morza i smażony groszek cukrowy
SŁODKA LAGUNA DESEROWA:Różnorodne ciasta bankietowe
Kolumbijski krem kawowy z pralinami
Orzechowa panna cotta z malinami
Kataloński pudding pomarańczowy z czekoladą, bezą i słonym karmelem
SPECJAŁY Z RÓŻNYCH KONTYNENTÓWBUFET ZIMNY:Rostbef po angielsku z ogórkowym aioli
Deska włoskich serów i wędlin
Indyk faszerowany szpinakiem i mozzarellą
Wędzona karkówka z grzybami i zielonym pieprzem
Rolada cielęca z suszonymi pomidorami i oliwkami
Sałatka z pikantną wołowiną, kiełkami, fasolką i orzechami
Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem
Marokańska sałatka z pieczonym bakłażanem, granatem i miętą
Wędzony na gorąco łosoś z jogurtem greckim, pumperniklem i rzodkiewką
Sandacz w galarecie z duszonymi kurkami i krewetkami
Matias z awokado, wasabi i glonami nori
Meksykańska tortilla z papryką, pstrągiem marynowanym i pomidorami
Wybór sosów i dipów, ogórki konserwowe
Marynowane grzybki, oliwki, cebulki
Świeżo wypiekane bułki, bagietki i chleby
Masło smakowe, oliwy smakowe
BUFET GORĄCY:Orientalny rosół z grzybami mun, pak choy i makaronem ryżowym
Dorsz atlantycki z zielonymi warzywami w sosie mango
Halibut z salsą ogórkowo pomidorową
Teksański mostek wołowy glazurowany sosem barbecue i whisky
Grillowana polędwiczka po burgundzku z pieczoną marchewką
Marynowany filet z kurczaka w sosie satay z limonkami i kolendrą
Smażone ziemniaki z papryką, czosnkiem i rozmarynem
Cukinia zapiekana z grzybami, porem i mozzarellą
TOAST NOWOROCZNY: Hiszpańskie Wino musująceOPEN BARNAPOJE ALKOHOLOWE:WÓDKA: Polska wódka
BRANDY: Francuskie Brandy
VERMOUTH/APERITIF: Włoskie wermuty / Włoski aperitif
RUM: Karaibskie Rumy
GIN: Brytyjski i amerykański Gin
WHISKY: Wybór szkockiej whisky
PIWO: Polskie piwo regionalne
WINO I CYDRY: Włoskie wina / Polski Cydr
NAPOJE GAZOWANE I SOKI:Pepsi, 7up, Schweppes, Woda gazowana,
Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Sok porzeczka, Sok grejpfrutowy.
ZAPRASZAMYHotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia