Zapraszamy na dancing Karnawałowy do Sali Bankietowej Riwiera w dniu 30 stycznia 2016r.
Do tańca na żywo gra Zespół Fraza z Gdyni.
Na dancing Karnawałowy w dniu 30 stycznia 2016r. proponujmy do wyboru trzy warianty menu:
WARIANT I 85 pln/osobę
Krem z pomidorów z kluskami kładzionymi, kleksem wiejskiej śmietanki i bazyliowym pesto
Zraz zawijany po kaszubsku z sosem pieczeniowym, potatkami kalibrowanymi oraz kapustą czerwoną z rodzynkami
Faworki karnawałowe z cukrem pudrem, mandarynki
Przekąski zimne
Polędwiczki wieprzowe nadziewane leśnymi kurkami
Mus surimi z czosnkiem na bagietce Mozaika z indyka dekorowana mandarynką i wiśnią
Carpaccio z łososia ze świeżym koprem i cytryną
Tymbalik drobiowy z zielonym groszkiem na plastrach jaj gotowanych
Wybór pieczywa
Sałatka Sałatka ziemniaczana z ogórkiem, cebulką i chipsami bekonu
Napoje
Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego 1 porcja
lub
Herbata czarna, owocowa, zielona serwowana z imbryków 1 porcja
Cukier biały i brązowy, słodzik, cytryna, mleko z dzbanków
Woda mineralna 1 but. 0,25 l
WARIANT II 60 pln/os.
Krem z pomidorów z kluskami kładzionymi, kleksem wiejskiej śmietanki i bazyliowym pesto
Faworki karnawałowe z cukrem pudrem, mandarynki
Przekąski zimne
Polędwiczki wieprzowe nadziewane leśnymi kurkami
Mus surimi z czosnkiem na bagietce Mozaika z indyka dekorowana mandarynką i wiśnią
Carpaccio z łososia ze świeżym koprem i cytryną
Tymbalik drobiowy z zielonym groszkiem na plastrach jaj gotowanych
Wybór pieczywa Sałatka Sałatka ziemniaczana z ogórkiem, cebulką i chipsami bekonu
Napoje
Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego 1 porcja
lub
Herbata czarna, owocowa, zielona serwowana z imbryków 1 porcja
Cukier biały i brązowy, słodzik, cytryna, mleko z dzbanków
Woda mineralna 1 but. 0,25 l
WARIANT III 25 pln/osobę
Zraz zawijany po kaszubsku z sosem pieczeniowym, potatkami kalibrowanymi oraz kapustą czerwoną z rodzynkami
WARIANT IV 20 pln/osobę
Przekąski zimne
Polędwiczki wieprzowe nadziewane leśnymi kurkami
Mus surimi z czosnkiem na bagietce Mozaika z indyka dekorowana mandarynką i wiśnią
Carpaccio z łososia ze świeżym koprem i cytryną
Tymbalik drobiowy z zielonym groszkiem na plastrach jaj gotowanych
Wybór pieczywa Sałatka Sałatka ziemniaczana z ogórkiem, cebulką i chipsami bekonu
Bilet wstępu na dancing w cenie 20 pln/osobę
Rezerwacje/sprzedaż
BanGlob sp. z o.o. ul. Norwida 4 C
tel. 58 620 43 29, 603 535 121
zamowienia@banglob.pl