stat

Tym razem punktem wyjścia dla degustacji nie będzie konkretny region, czy rodzaj wina, a jedzenie. Szef kuchni Yuri przygotował autorskie menu a Ola i Kuba ze Skarbnicy Win dobrali do niego idealnie pasujące wina. Chcesz spróbować nowych propozycji naszego szefa? Sprawdzić dlaczego akurat to wino pasuje do tej przekąski? Zrozumieć jak łączy się wino i jedzenie? Wpadaj i przekonaj się sam!

Menu:
Sablé miso
Bruschetta burrata warzywa
Cannelloni z cukinii ricotta balsamico
Tataki z tuńczyka ponzu quinoa
Pierś z kaczki sos pomarańczowy samosa z warzywami
Profiterol krem chantilly porzeczka słony karmel

6 kieliszków degustacyjnych (50ml)

Rezerwacje tel. / SMS 572 227 389,
kwi 25

piątek, g. 19:00

Sopot,
bilety 280 zł
kwi 25

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 299 zł