stat
Impreza już się odbyła

31 lipca zapraszamy dp restauracji Szafarnia 10 na wyjątkową degustację win australijskich prowadzoną przez wine makera z winnicy Penley Estate oraz Grzegorza Wejera.

lut 14-15

piątek - sobota, g. 16:00

Pomlewo,
bilety 357 zł
Zaproszenia ja dotąd potwierdzili znani trójmiejscy restauratorzy ze znakomitych miejsc, m.in. z: Baryłki, Starego Browaru, Correze, Krew i Wody, Gwary oraz Pan Grzegorz Labuda.

Grzegorz Labuda przygotuje do degustacji specjalne menu oparte na produktach zimnych.

A będzie to:

- tatar z dorsza z gorczycą
- troć a'la gravlax z sałatką z jabłka i rzodkiewki
- tatar z jagnięciny z powidłami z czerwonej cebuli
- rilletess z kaczki z mango i chilli
- suszona wieprzowina jabłkowa z sałatką z marynowanych pomidorów