stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na wyjątkowe spotkanie w Papieroovce. Dojrzałe wina wybrane przez Someliera, dobrane potrawy przez Szefa Kuchni i prelekcja prowadzącego, uczynią ten wieczór niepowtarzalnym.

paź 17

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 349 zł
paź 18

sobota, g. 18:00

Łeba,
bilety 320 zł
Nie zabraknie też rozmów winie w luźnym stylu, dla smakoszy jak i gości rozpoczynających poznawanie  nowych smaków.

A tak prezentuje się menu:
Foie Gras z dorsza na ziołowym toście z kawiorem z czarnej porzeczki
Proseco

Rostbef po angielsku z marynowaną rzodkwią
Riesling

Sorbet z zielonego jabłka

Zupa rybna bouillabaisse z szafranem
Petit Chablis

Filet z halibuta z cytrynowym risotto z sałatką pacchoi i owocem kaki
Primitivo

Comber cielęcy z gołąbkiem z kaszy gryczanej i grzybów z burakiem. czereśnią i agrestem
Reserva Rioja

Tort czekoladowy z wiśniami
Nalewka Sadova

Kawa / Herbata

Zapraszamy!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.